Klantverhalen

 

MAN TGE voor UMCG Ambulancezorg

Bedrijfswagen - MAN TGE

We zijn op bezoek bij UMCG Ambulancezorg. Met maar liefst 7 MAN voertuigen verzorgen zij het spoedvervoer en bestelzorgtransport in de provincies Drenthe, Friesland en op de Waddeneilanden. Waarom zij kiezen voor MAN ambulances? U ziet het in de video.

Bekijk de video
 

MAN TGS voor R.E. Transport

Truck - Nationaal transport

We zijn op bezoek bij RE Transport B.V., een bedrijf dat vooral werkzaam is in de wegenbouw. Al ruim 30 jaar rijden zij met MAN voertuigen. Eigenaar Robin Castelijns vertelt dat ze vooral kiezen voor MAN vanwege de duurzaamheid en de goede kwaliteit van de voertuigen. Weten waarom zij nog meer al 30 jaar voor MAN kiezen? U ziet het in de video.

Bekijk de video
 

BUS - Van der Laan Mobiliteit

We zijn op bezoek bij Van Der Laan Mobiliteit. Het grootste deel van hun grote wagenpark bestaat uit MAN touringcars. Deze worden ingezet voor o.a. zakelijk vervoer, ritten naar het buitenland en schoolreisjes. “Ons grootste belang is dat de MAN touringcars ons nooit laten staan en zeer betrouwbaar zijn”, aldus directeur John van der Laan. Weten waarom zij nog meer voor MAN bussen hebben gekozen? U ziet het in de video.

Bekijk de video