De heer Teeuwissen kiest MAN voor de beste configuratie voor het zwaar transport

 

"We hebben voor MAN gekozen vanwege de prettige samenwerking met de dealer en met de technische mogelijkheden die MAN ons biedt op het gebied van configuratie in het zwaar transport. Met onze MAN dealer hebben wij een uitstekende relatie moet ik zeggen. We zijn zeer tevreden met de passie en de inzet van de mensen die daar werken. Ze zorgen dat onze voertuigen op tijd kunnen blijven draaien."

De heer Van Klaveren - medewerker van Teeuwissen Rioolreiniging: "Wij rijden ook met de MAN TGE en deze heeft een stabiele wegligging, een vlotte en sterke motor waardoor de auto behoorlijk vooruit komt. Het hele interieur is gewoon prettig om in te werken."

De heer Teeuwissen, technisch directeur van Teeuwissen Rioolreiniging: "Wij zijn een familiebedrijf en we zijn groot geworden in het riool. Dan moet je denken aan het riool, van de wastafel tot het hoofdriool, en alle putten die daar tussen zitten. Het transport is bij ons nodig om de afvalstoffen vanaf de klant naar onze werklocatie te vervoeren."