Voor de heer Bastiaansen is MAN onbetwist dé markleider voor zwaart transport oplossingen

 

"Sinds het begin van mijn carrière, begin jaren 80, heb ik ervaring met zwaar transportvoertuigen van MAN. Ze zijn eigenlijk al jaren onbetwist dé marktleider op dat gebied. MAN levert een degelijke truck die voldoet aan de eisen die wij stellen aan het zwaar transport en daarnaast hebben wij een uitstekende relatie met de lokale dealer. Die leveren een uitstekend servicepakket."

John Schoneveld - chauffeur: "Het comfort is super, een mooi luchtgeveerde cabine, mooie ruim en het rijdt eigenlijk als een bus. De MAN is voor mij dusdanig betrouwbaar dat wij, samen met de TD, eigenlijk ook besloten hebben om weer zo’n auto aan te schaffen."

 

De heer Bastiaansen, managing director bij Wagenborg Nedlift: "Wagenborg Nedlift is een hoogwaardige speler op het gebied van zwaar horizontaal en verticaal transport. Transport is bij Wagenborg Nedlift een essentieel onderdeel van ons servicepakket. Wij vervoeren met onze voertuigen stukken van 50 tot boven de 1000 ton, daarnaast hijsen we het ook en vijzelen we het."