MAN eTGE Laadpaaloplossingen

Gaat u een nieuwe elektrische TGE rijden, dan bieden wij u ook een laadpaaloplossing tegen een scherpe prijs. U kunt vertrouwen op onze gespecialiseerde adviseurs die u helpen bij het kiezen van de juiste laadpaal. 

Ontvang nu een tegoed t.w.v. € 2.300* op een laadpaal, het installeren van de laadpaal en een laadpas!

Laadpaal thuis of op de zaak

Laadpaal thuis of op de zaak

Met een laadpaal van MAN eSolutions hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de beschikbaarheid van een laadpaal. U kunt uw MAN op ieder gewenst moment opladen. Overleg met uw MAN adviseur wat de beste oplossing is.

MAN eTGE laadpas

MAN eTGE laadpas

U ontvangt de MAN eTGE laadpas in creditcard en sleutelhangerformaat, zodat u overal snel en eenvoudig de laadpaal kunt activeren.  


De MAN eSolutions laadpaal: alles voor elkaar in 5 stappen

  • 1. Samen op zoek naar de beste keus

Onze adviseur stemt met u af wat de beste keuze is. We kijken goed naar uw wensen en geven antwoord op al uw vragen. Zo komen we erachter welke laadpaal het best bij u past.

  • 2. De aansluiting

Wanneer we samen uw ideale laadpaal hebben gekozen, dan gaan we kijken naar de aansluiting. Wij vragen u om een aantal foto’s en een formulier in te sturen, zodat we duidelijk kunnen zien wat er moet gebeuren om het laadpunt te installeren.

  • 3. Ons aanbod

Wanneer duidelijk is welke laadpaal het gaat worden en hoe wij hem gaan aansluiten, dan ontvangt u van ons een duidelijke offerte met alle specificaties en de voorwaarden uitgelegd.

  • 4. Klaar om te installeren

Bent u akkoord met ons voorstel? Super! Dan plannen we de installatie voor u in. Uiteraard houden wij eventueel rekening met de leverdatum van uw MAN. Ook krijgt u van ons de MAN eSolutions laadpas, waarmee u binnen (vrijwel) heel Europa kunt laden.

  • 5. Vol energie op weg!

Gefeliciteerd! U heeft uw eigen laadpaal voor deur. Op weg naar veel duurzame kilometers!


eTGE - gemaakt voor stedelijke distributie

De MAN eTGE  is uitgeroepen tot winnaar van de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020! De MAN eTGE rijdt zonder schadelijke uitstoot en nagenoeg geluidloos. De eTGE levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een gezond en leefbaar stadsklimaat. 

Ontdek alles over de MAN eTGE.

eTGM - de toekomst van het stedelijke distributieverkeer

Een visie wordt realiteit: het stedelijke distributieverkeer van morgen is fluisterstil en emissievrij. Met de nieuwe elektrische vrachtwagen beginnen we aan een duurzame toekomst.

Ontdek alles over de MAN eTGM.

*Vraag naar de voorwaarden.