Dankzij nauwe samenwerking met de door de MAN-fabriek gecertificeerde ombouwer Wierda Voertuig Techniek (WVT), levert MAN een breed gamma van voertuigen, inclusief hybride oplossingen. WVT is specialist in het ontwikkelen en produceren van maatwerkoplossingen voor  MAN trucks en zoekt samen met u naar de beste oplossing in duurzame en speciale transportmiddelen.

 

  • Duurzame, hybride oplossingen

Duurzame oplossingen worden bereikt door de opbouw van uw voertuig elektrisch aan te drijven. De verbrandingsmotor is vervolgens niet langer nodig om de trommel van de betonmixer te laten draaien of de autolaadkraan te laten bewegen. Dit levert o.a. brandstofbesparing, CO2- reductie en geluidsarmheid op. De Hybrid PTO is toepasbaar op betonmixers en diverse laad- en lossystemen.

 

  • Chassis optimalisatie

Meer laadvermogen, een relatief laag eigen gewicht en optimale wendbaarheid: WVT bouwt een chassis dat aanlsuit bij uw vervoersvraag. Of dit nu een verandering van de wielbasis is, het verplaatsen van één of meer assen, het verlengen/verkorten van de achteroverbouw of andere aanpassingen: vrijwel alles is mogelijk. De aanpassingen worden uitgevoerd volgens de op- en ombouwrichtlijnen van MAN Truck & Bus AG. Hierdoor blijft de bestaande fabrieksgarantie behouden en bent u gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardig product. De aanpassingen worden zoveel mogelijk uitgevoerd met originele onderdelen.

 

  • Wide spread en andere speciale producten

Voor een optimale asconfiguratie van uw voertuig, kunt u kiezen uit een breed scala aan producten: Wide Spread, plaatsing van voorloopas of naloopas, verlenging of verkorting van het chassis en diverse andere chassis aanpassingen. Speciaal op maat ontwikkelde voertuigen, zelfrijders (ZRC), opbouwen van kranen en kippers en cabine-aanpassingen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

 

Klik hier voor meer informatie over de innovatieve oplossingen van WVT.