De nieuwe MAN TG serie

MAN presenteerde op de IAA 2016 een nieuw en krachtig truckaanbod. Waarbij 20% brandstofbesparing mogelijk is in vergelijking met de Euro 5 truck. Met de introductie van de MAN EfficientLine 2 zette MAN al een standaard met betrekking tot brandstofbesparing. Met de nieuwe MAN EfficientLine 3 worden wederom alle records verbroken.

De nieuwe MAN TG Serie

MAN presenteerde op de IAA 2016 een nieuw en krachtig truckaanbod. MAN versterkt zijn premium uitstraling dankzij designinnovaties voor het exterieur en interieur van de TG-serie, waarbij de leeuw nadrukkelijk op de voorgrond treedt. Nieuwe motoren met vermogensniveaus tot 640 pk, meer trekkracht en geoptimaliseerde transmissies en schakelfuncties kenmerken het aanbod voor 2017. Resulterend in aandrijflijnen die voor elke toepassing zijn geoptimaliseerd en wederom nóg meer brandstofbesparing opleveren.

Bespaar tot 20% brandstof met de MAN EfficientLine 3.

Laagste verbruik. Hoogste efficiency.

20% brandstof-besparing vergeleken met de Euro 5 truck.

Met de introductie van de MAN EfficientLine 2 zette MAN al een standaard met betrekking tot brandstofbeparing. Met de nieuwe MAN EfficientLine 3 worden wederom alle records verbroken.

Dankzij onder andere optimalisering van de aandrijflijn, de nieuwe D26 motor, een scala aan lichtgewicht -en aerodynamica oplossingen én de toepassing van EfficientCruise en EfficientRoll, is de MAN TGX met EfficientLine 3 nóg krachtiger en zuiniger dan alle voorgaande modellen. MAN is er dan ook in geslaagd om maar liefst ruim 20% extra brandstof te besparen ten opzichte van de Euro5 truck, dit is maar liefst 6,7 liter o.b.v. een 40 tons combinatie en internationale routes.

Doe de brandstofbesparingscheck.