MAN en Transport Compleet Hardenberg 2018

Kom op 13, 14 of 15 maart tussen 14.00 uur en 22.00 uur naar Transport Compleet Hardenberg, de vakbeurs waar de transportbranche samenkomt en MAN ook te vinden is!

De plek waar iederen in de transportbranche samen komt sinds 2000; Transport Compleet. Ook dit jaar in maart vindt het evenement weer plaats in Hardenberg. Op deze complete vakbeurs in transport tref je allerlei lagen van de sector van regionale aanbieders to grote merken, denk hierbij aan opleggers, chassisdelen, accu's en track & trace software, of bedrijfswagens.

De laatste ontwikkelingen in de transport branche staan centraal op deze vakbeurs, die 3 dagen duurt. Internationale en regionale bedrijven presenteren en demonsteren de nieuwste producten en oplossingen. Verder zijn er verschillende kennissessies, lezingen en seminairs tijdens Transport Compleet waarbij u wordt bijgepraat over de nieuwste trends in transport.

MAN op Transport Compleet

MAN laat zich deze maand van zijn meest innovatieve kant zien op de Transport Compleet vakbeurs. MAN zal hierbij aanwezig zijn om zijn nieuwste Trucks en TGE bestelwagens te presenteren. Hierbij worden de laatste ontwikkelingen gepresenteerd op het gebied van veiligheid, efficiency en connectiviteit. 

De TGE bestelwagen die wordt gepresenteerd op deze beurs is ontworpen vóór en dóór ondernemers. De range bestelwagen is dus ontwikkeld met extreem hoge kwaliteitseisen en is efficiënt te gebruiken door zijn grote laadruimte. Verder worden er verschillende series trucks gepresenteerd; elke serie is voor specifieke opdrachten ontwikkelt. Daarom is er altijd een truck die aan uw wensen voldoet. Tijdens de vakbeurs geven we u graag meer informatie over elke serie.

Vakbeurs in Hardenberg

Transport Compleet in Hardenberg vindt plaats van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 maart en is geopend van 14.00 uur tot 22.00 uur. Of je komt om te netwerken, kennis te vergaren, of je gewoon wilt oriënteren op producten en diensten, Transport Compleet is het evenement van de transportsector! Zien we u daar ook?