MAN TGE op de Rietdekkersbeurs in Zwolle

De MAN TGE is dé bestelauto voor de rietdekkers branche. Op 6 Maart 2020 zullen de IJsselhallen in Zwolle weer in het teken staan van de rietdekkerswereld. Wij ontmoeten u graag!

Werkzaam in de rietdekkers branche? Wij ontmoeten u graag!

De Rietdekkersbeurs is dé vakbeurs voor rietdekkersbedrijven in Nederland en omliggende landen. Op 6 Maart 2020 zullen de IJsselhallen in Zwolle weer in het teken staan van de rietdekkerswereld. Graag ontmoeten wij u op onze MAN stand om u alles te vertellen over de mogelijkheden én aantrekkelijke acties van de TGE voor uw branche.

Laat u door middel van het invullen van dit formulier weten dat u langs komt, dan zorgen wij dat er een leuke attentie voor u klaar ligt.


De MAN TGE is dé bestelauto voor de rietdekkersbranche

Standaard een rijke basisuitrusting

Iedere MAN TGE is uitgevoerd met cruisecontrol, airco en een luxe ‘ErgoComfort’ bestuurdersstoel met AGR-kwaliteitszegel. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen: van “Standaard”, “Comfort” en “Comfort Plus”, naar keuze ook als draaistoel, tot de “ergoActive” stoel, die zelfs over een massagefunctie beschikt.

Standaard innovatieve veiligheidsassistentiesystemen.

De MAN TGE is compleet uitgerust met tal van innovatieve veiligheidssystemen die u ondersteunen in het verkeer. En tegelijkertijd helpen deze systemen schade aan het voertuig én dus kosten te voorkomen.

Standaard is de MAN TGE o.a. voorzien van:

  • Noodremassistent EBA (Emergency Brake Assist) 
  • Wegrijhulp
  • ABS & ESP (elektronische stabiliteitscontrole)
  • Optimaal zichtveld door middel van de slanke A-stijlen

Hoogwaardige afwerking.

De cabine heeft een hoogwaardige afwerking met unieke en ergonomisch geplaatste bedienings- en opbergmogelijkheden.

Dankzij het doordachte opbergsysteem heeft alles zijn plek: van werkhandschoen tot en met duimstok. Naast de zeer grote en diepe opbergvakken onder de gehele voorruit is er nog meer bergruimte in de dakconsole, in het ruime dashboard en in de portiervakken. 

Openingstijden:

Vrijdag 6 maart van 12:00 tot 21:00 uur

Adres:

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle

Toegang tot de beurs is gratis, mits u vooraf heeft geregistreerd. Alle Rietdekkersbedrijven krijgen hiervoor een uitnodiging van de organisatie. Meer informatie via: https://rietdekkersbeurs.nl/