MAN Uconnect Serie

MAN TGE Uconnect Serie. Nu tijdelijk extra snel & voordelig leverbaar.

MAN TGE Uconnect Serie

MAN TGE Uconnect Serie

Kiest u voor de MAN TGS 3.140 Uconnect Serie dan kunt u rekenen op een uitvoering met standaard vele extra's!

De MAN TGE Uconnect is standaard voorzien van het Alpine Halo9 Digital Media Station, uitgebreide boordcomputer, bijrijdersbank, hoog dak en trekhaakvoorbereiding. Door de smalle A-stijlen, elektrisch bedienbare spiegels en de achteruitrijcamera heeft u een optimaal zichtveld rondom het voertuig. De MAN TGE Uconnect is daarbij nu tijdelijk extra snel leverbaar!

Iedere MAN TGE heeft innovatieve veiligheidsassistentie systemen zoals Emergency brake assist en zijwindcorrectie én wij bieden 24/7 mobiliteitsservice. De MAN TGE Uconnect Serie is snel leverbaar in de kleur Candy wit. Vraag uw MAN dealer naar de exacte specificaties.

Alpine Digital Media Station
Alpine Digital Media Station-

Alpine Digital Media Station

Het Alpine Halo9 Digital Media Station is voorzien van een 9inch hoog resolutie scherm, navigatie met recente kaarten en info via Google maps. Natuurlijk is het systeem ook voorzien van Apple car play en Android auto, DAB+, Bluetooth bellen én is het mogelijk om muziek te streamen. Door middel van het multifunctionele stuurwiel kan de spraakbesturing worden geactiveerd.


Multifunctioneel stuurwiel en elektrisch verstelbare spiegels

Multifunctioneel stuurwiel en elektrisch verstelbare spiegels

Uitgebreide boordcomputer

Uitgebreide boordcomputer


Comfortabel interieur

Comfortabel interieur

De bijrijdersbank en Ergo Comfort bestuurdersstoel bieden veel comfort en met de extra opbergvakken boven de voorruit kunt u alles kwijt.

Ruimte en gemak

Ruimte en gemak

Door het hoge dak heeft u extra bergruimte. De TGE Uconnect is tevens voorzien van trekhaakvoorbereiding én een achteruitrijcamera.


Multifunctionele laadruimte

Zeer ruime, optimaal in te richten én veilige laadruimte die eenvoudig toegankelijk is door de lage tildrempel. Perfecte toegang tot de laadruimte door wijd openslaande deuren en een extra brede schuifdeur. Tevens is de laadruimte altijd voorzien van LED verlichting (De inbouwmodules zijn optioneel).

Meer informatie?

Wij helpen u graag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde MAN dealer of direct een adviesgesprek of prijsopgave aanvragen.

MAN Dealer

Vind eenvoudig en snel een MAN Dealer bij u in de buurt.

Zoeken

Advies

Meer weten? Wij informeren u graag.

Aanvragen

Prijsopgave

Ontvangt u graag een prijsopgave van dit model?

Offerte aanvragen