Mega Trucks Festival - MAN is er bij!

MAN is ook aanwezig op het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Dit jaar staan de Brabanthallen op ZATERDAG 17 december en ZONDAG 18 december 2016 in het teken van de chauffeur, het gezin en transport in de ‘breedste zin van het woord’. Twee heerlijke dagen, in het weekend voorafgaand aan de Kerst.

Maak kans op twee toegangskaarten t.w.v. €25,00!

De winactie om kans te maken op twee gratis toegangskaarten t.w.v. €25,00 wordt geplaatst op het MAN Truck & Bus Facebook kanaal en loopt tot en met 8 december 2016. 

Graag tot ziens op het Mega Trucks Festival in Den Bosch!

Meer informatie over het festival.

Live muziek, Entertainment en Kinderanimatie
Wandel over de uitgebreide chauffeursmarkt, waar van alles aangeboden wordt van kleding tot truckaccessoires, van speelgoed tot schaalmodellen. Klets bij met collega's uit de transportwereld, neem plaats op één van de terrassen en geniet van entertainment en live muziek. Voor groot en klein zijn er radiografische modelbanen, modelbouw en verschillende kinderactiviteiten. Van springkussen tot draaimolen, van indoor-zandbak tot ballonnenclown en voor de kleinste een heuse kinderboerderij. De Brabanthallen staan garant voor een goede catering, van koffie met Bossche Bol tot een broodje bal en friet. Wie test de ter plaatste geroosterde Mega-hamburgers dit jaar?

2016 is het jubileumjaar van Henk Wijngaard, maar liefst 40 jaar muzikaal actief. Uiteraard ontbreekt Henk Wijngaard niet op de 3e editie van het Mega Trucks Festival. De nieuwste cd's signeren en op de foto, het kan allemaal bij de stand van Trucks Magazine in de Brabanthal. RadioNL verzorgt muziek en presentatie vanaf het podium in de Kempenhal. Zij nemen diverse artiesten mee. Doe mee, zing mee en geniet, vanaf het grote terras wordt het één groot feest.

Kans op ruim € 17.500,- aan prijzen!
Tijdens het Mega Trucks Festival staat de chauffeur centraal, dus is ook dit jaar géén inschrijfgeldverschuldigd. Uiteraard staat er weer een goed gevuld gratis Truckers Kerstpakket klaar. En doen deelnemende chauffeur automatisch mee aan het MegaPrijzenFestival. In de prijzenpot o.a. tv's, cd-spelers, lederen interieurbekleding op maat, schaalmodellen, € 1.000 spuitwerk naar keuze en een heuse vrachtwagen tot jouw beschikking. Wat je daarvoor moet doen? Inschrijven en daadwerkelijk met jouw vrachtwagen naar de Brabanthallen komen! Want alléén dan maak je kans op deze Mega-prijzen.

Kijk op: http://www.megatrucksfestival.nl/home