Ontdek de nieuwe MAN Truck. THE SMART TRUCK.

Maak nu kennis kennis met de nieuwe MAN Digitized Truck Generation…maak kennis met THE SMART TRUCK.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe MAN Truck Generation is goed geluisterd naar de wensen en de eisen vanuit de branche. Liefst 360 chauffeurs en ondernemers zijn derhalve nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe MAN truck. Het resultaat is een krachtige en elegante MAN Truck Generation dat dé perfecte werkplek biedt voor de chauffeur. 

De volledig nieuwe cabine met digitale cockpit is ontworpen met maar één doel: maximaal bedieningsgemak en rij- en rustcomfort. Tegelijkertijd is de nieuwe MAN truck zó ontwikkeld dat de bedrijfskosten voor de ondernemer zo laag mogelijk blijven. In de praktijk betekent dit een lager brandstofverbruik, lagere reparatie- en onderhoudskosten en een nóg hogere uptime. Dankzij een scala aan innovatieve, digitale services heeft de ondernemer bovendien te allen tijde inzicht ín en grip óp zijn transportkosten.

De nieuwe MAN Truck Generation is immers altijd connected. Niets voor niets wordt de nieuwe MAN Truck nu al bestempeld als “the most digitized truck ever” en geeft het op innovatieve wijze invulling geeft aan de vier smart MAN klantbeloften: smart cabin, smart efficiency, smart uptime en smart partner. Maak nu kennis kennis met de nieuwe MAN Digitized Truck Generation…maak kennis met THE SMART TRUCK.

#simplymytruck