Wat is de prijs van de MAN TGE?

De MAN TGE heeft veel verschillende uitvoeringen. Daar horen ook verschillende prijsklassen bij. Lees hier meer over de prijs van de MAN TGE.

Deze bestelwagen van MAN biedt keuze uit maar liefst 69 carrosserieversies. Bovendien is hij er met voor-, achter- en vierwielaandrijving en biedt hij volop maatwerkoplossingen. Door innovatieve technologieën is de TGE niet alleen krachtig, betrouwbaar en zuinig, maar ook zeer comfortabel, veilig én connected.


Zeer compleet en innovatief

De MAN TGE valt ook op door zijn meer dan complete standaarduitrusting, met onder meer airco, cruise control, een AGR gecertificeerde, luchtgeveerde bestuurdersstoel, LED-laadruimteverlichting en het RIO open telematica platform. Eveneens bij de vanafprijs inbegrepen zijn slimme assistentiesystemen zoals de zijwindassistent en Front Assist, dat het verkeer vóór de TGE monitort en de bestuurder waarschuwt als er onvoldoende ruimte is tot de voorligger. In het uiterste geval kan het systeem een semi-autonome remactie uitvoeren om een ongeval te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken. De TGE is ook leverbaar met achteruitrij- en inparkeerhulp (ook voor aanhangers), verkeersbordherkenning en side assist.

Maatwerkuitrusting

MAN-klanten kunnen voor de TGE ook maatwerk realiseren met pakketten die zijn toegesneden op specifieke branches. Zo is er het distributiepakket voor gesloten bestel- en bakwagens en voorbereiding voor een 3-weg kipper. Ook voor extra comfort, veiligheid en efficiency zijn er speciale pakketten. Zo biedt het Media TGE-pakket Advanced een mobiele-telefooninterface, USB- en AUX-aansluiting, elektrische interface etc. Het Comfortpakket maakt de cabine nog aangenamer en de EfficientLine zorgt dankzij een nog betere stroomlijn, een bandenspanningscontrolesysteem en een noodstop-assistent voor de adaptieve cruise control voor nog meer efficiency én veiligheid.

MAN actiepakketten: Lion Deals