MAN TRUCK - nieuwspagina voor op- en ombouwers

MAN TRUCK - nieuwspagina voor op- en ombouwers

Het op- en ombouwen van een MAN Truck is specialistisch werk waarbij rekening gehouden moet worden met wet- en regelgeving. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws en vindt u informatie over de verschillende online portals om uw werk efficiënter te maken.

ABBI - Hét communicatieplatform tussen bodybuilders en MAN Truck & Bus.

Met ABBI (Advanced Body Builder Interface) biedt MAN meer efficiëntie bij het verwerken van de bestelling, zodat ordergerelateerde gegevens altijd up to date zijn. Tevens kunt u zelf adverteren, zodat uw bedrijf zichtbaar wordt voor anderen, en dat wereldwijd!

WLTP-gegevens en - calculator
Binnen het portaal kan er doorgelinkt worden naar diverse applicaties. De nieuwste toevoeging is de WLTP-calculator, zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Voertuiggegevens in beeld
Af fabriek te leveren voertuigchassis kunnen op uw adres worden gelost. Indien uw adres bij de bestelling van een chassis is ingegeven, dan is het voertuig te vinden in de voertuigenlijst (vehicle list). Voertuiggegevens van chassis, die niet direct op uw adres worden gelost, kunt u toch vroegtijdig inzien door het zgn. voertuignummer (vehicle number) en ordernummer (order number) in te voeren bij Vehicle Data. Deze nummers kunt u van de verkopende dealer verkrijgen.

Registreren voor MAN ABBI
Maak ook gebruik van alle voordelen en registreer gratis. U kunt hier registreren.

Lees vooraf alle informatie in dit document.

-


MANTED - voor alle technische informatie

Naast ABBI heeft MAN ook het MANTED-portaal: het up-to-date en snelle online platform met toegang tot o.a. technische voertuiggegevens, montage- en chassistekeningen, transmissie- en PTO gegevens en ook de MAN Opbouwrichtlijnen.

Registreren voor dit portaal kan via de onderstaande link:

Aanmelden op MANTED