MAN Financial Services: in overleg met u een passend leaseaanbod

Flexibel blijven en maximale zekerheid met uw voertuigen? Dan is MAN Financial Services dé keuze voor u. MAN Financial Services biedt u een passend leaseproduct voor uw nieuwe MAN TGE.

Wat betekent Financial Lease?

Financial lease betekent dat u eigenaar wordt van het voertuig (deze staat ook op uw balans), maar u financiert hem niet uit eigen middelen. Daarmee kunt u de afschrijvingskosten aftrekken en de BTW terugvorderen.

Hoe werkt Financial Lease?

MAN Financial Services betaalt uw voertuig aan de MAN-dealer. Het voertuig komt op uw naam en u betaalt ons vervolgens een vast bedrag per maand. Dit vaste maandbedrag bevat de rente en aflossing. Bijkomende kosten zoals onderhoud en verzekering zijn voor eigen rekening. Aan het eind van de looptijd wordt u volledig eigenaar van het voertuig.

De voordelen van Financial Lease

Zekerheid
Vast maandbedrag (rente en aflossing) voor de hele leaseperiode.

Economisch eigenaar
Tijdens de contractperiode bent u economisch eigenaar van het voertuig (en neemt daarmee de economische risico’s van waardevermindering voor uw rekening). Na de betaling van de slottermijn wordt u juridisch eigenaar van het voertuig.

Financiering door MAN Financial Services
Het voertuig wordt door MAN Financial Services gefinancierd (exclusief BTW). De BTW wordt vooraf aan u in rekening gebracht.

Ongewijzigde bancaire financieringsruimte
Uw bancaire financieringsruimte blijft ongewijzigd gehandhaafd.

Het voertuig staat op uw balans
Doordat het voertuig op uw balans staat heeft u recht op fiscale investeringsaftrek.

Subsidieregelingen

Wist u dat u als ondernemer mogelijk aanspraak kunt maken op subsidieregelingen van de overheid? Kijk op www.agentschapnl.nl of neem contact met ons op.

Disclaimer Lease Calculator

De online calculator is bedoeld als hulpmiddel om een indicatief maandbedrag te berekenen voor een MAN TGE. Voor een offerte op maat gaat u naar de MAN dealer bij u in de buurt, klik hier voor onze dealerlocator. Prijs- en rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden. Maandbedragen zijn gebaseerd op zakelijk, financial lease. De genoemde BTW is indicatief en kan aangevuld worden met een aanbetaling.

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank GmbH handelend onder de naam MAN Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 23067115. MAN Financial Services biedt financieringen aan onder AFM vergunning nummer 12000996. Financieringsaanbieding is op basis van een niet doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aan de uitkomsten van de berekeningen kunnen geen rechten ontleend worden.