Met deze bestelbus wordt MAN een full-range aanbieder met bedrijfswagens tussen de 3 en 50 ton.

Proefrit aanvragen

Bestelbus kopen

De bestelbus van MAN, verkrijgbaar in verschillende varianten als een bestelwagen, een combibus, een bus met enkele cabine, of dubbel cabine en is goed uitgerust voor bijna elke taak. Of het nu gaat om logistiek, koerier, constructie, handwerk of personenvervoer, de MAN TGE bestelwagen voldoet aan branchespecifieke en individuele vereisten met een breed scala aan functies en aangepaste carrosserieoplossingen.

De nieuwe MAN bestelbus is een betrouwbare partner voor uw dagelijkse werkzaamheden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu op zoek bent naar veel laadruimte of opbergvakken in de cabine, in de bestelbus vindt bijna alles zijn plek. De MAN bestelbus herdefinieert het segment, dat doet ‘ie met onderscheidend comfortabele stoelen, een recordhoeveelheid laadruimte en een verbluffend innovatieniveau. Veel van de veiligheidssystemen kwamen bijvoorbeeld nog nooit voor in deze klasse. Bovendien is deze verkrijgbaar met de nieuwste entertainmentsystemen. 

Met individuele oplossingen, het modernste onderhouds- en tijdmanagement, originele MAN onderdelen en accessoires en op maat gemaakte serviceovereenkomsten ruimen wij alle hindernissen voor u uit de weg.

Vraag snel een proefrit aan voor de MAN bestelbus!