EFFICIENCY CONCEPT. #SimplyMyTruck

3% LAGERE R&O KOSTEN

De focus bij de ontwikkeling van de nieuwe MAN Truck Generation lag op zo laag mogelijke life cycle kosten. Dus niet alleen een lager brandstofverbruik, maar zeker ook lagere reparatie- en onderhoudskosten. En dat is gelukt, want de R&O kosten bij een MAN ComfortSuper contract zijn met maar liefst 3% verlaagd.Nieuwe D15 Euro 6D motoren

Met de nieuwe MAN D15-serie presenteert MAN een compleet assortiment motoren dat voldoet aan de strenge bepalingen van de nieuwe Euro 6d emissienorm op een brandstofzuinige en servicevriendelijke manier.

  • De nieuwe D15 motor combineert een lagere cilinderinhoud met een hoger vermogen én een lager eigen gewicht in vergelijking met de D20 voorganger.
  • Een verbeterd thermomanagement en geoptimaliseerd verbrandingsconcept spelen hierbij een centrale rol.
Nieuwe D15 Euro 6D motoren

Maximaal laadvermogen

Voor klanten die laadvermogen bijzonder belangrijk vinden is er de MAN met de D15 motor. Een 9 liter motor met vermogens van 330 tot 400 pk en die 230 kilo lichter is dan de voorganger. Met gebruik van een intarder kunt u kiezen voor de turbo EVBec motorrem - die qua prestaties vergelijkbaar is - waardoor het gewichtsvoordeel zelfs kan oplopen tot 300 kilo.


MAN NOW ready

Met MAN NOW kunnen MAN functies en services over-the-air worden aangeschaft. De truck hoeft dan niet meer naar de werkplaats voor een benodigde update/upgrade.


Meer weten over de nieuwe MAN Truck?


Top