De MAN Commander GX

De MAN Commander GX

nóg meer gericht op de chauffeur

De MAN Commander GX

De Commander GX: alles wat je van de TGX gewend bent, maar nóg meer gericht op de chauffeur. De vernieuwde cabine is ontworpen voor chauffeurs, door chauffeurs. In combinatie met de talloze hulpsystemen, krachtige motor en opvallend design is deze truck niet alleen een comfortabele werkplek, maar ook een ideale rustruimte. Deze editie heeft werkelijk alles wat een truckershart begeert.

Krachtig design

De Commander GX blinkt uit met zijn opvallende design en custom spuitwerk. Met nieuwe panelen, zijwanden, grille en bumper is een moderne truck neergezet. Ook het interieur liegt er niet om. De lederen bekleding en hoogwaardige afwerking maken de cabine helemaal af.


Royale GX Cabine

De cabine is het hart van het voertuig. Daarom is deze ontworpen met volledige focus op het comfort van de chauffeur. Zo is de cabine uitgerust met een echte lattenbodem, voor een optimale nachtrust. Door de ruime opbergmogelijkheden is er voor alle spullen een geschikte plaats. Naast de grote kastruimte tegen de achterwand vind je extra opbergruimte bij het dashboard én onder de slaapplek, inclusief koelkast en prullenbak.

Lees meer

Digitaal Dashboard

Het innovatieve digitale dashboard maakt de nieuwe Commander GX dé ideale werkplek. Het nieuwe SmartSelect systeem zorgt voor een optimaal bedieningsgemak. Met SmartSelect wordt het digitale dashboard met één knop bediend, compleet met ergonomische armsteun. Zo houd jij altijd het overzicht, zelfs in drukke situaties.

Naast SmartSelect is de cabine ook voorzien van een uitgebreid infotainmentsysteem, afzonderlijke bedieningselementen en elektrische handrem, allemaal blind te bedienen zodat jouw volledige focus op het verkeer ligt.  

Bekijk hier de ideale werkplek van MAN

Innovatieve veiligheidssystemen

Veiligheid staat ook in de Commander GX boven alles. Daarom is het voertuig uitgerust met verschillende veiligheidssystemen die het rijcomfort én de veiligheid verhogen. Met de digitale camera’s van MAN OptiView wordt het blikveld vergoot en worden dode hoeken geminimaliseerd.

Daarnaast is de Commander GX uitgerust met o.a.

  • MAN CruiseAssist
  • Lane Departure Warning en Lane Return Assist
  • Noodremassistentie
  • Dodehoekhulp
  • Full LED-koplampen met adaptief groot licht

Sterke D26 Motor

De Commander GX wordt aangedreven door een krachtige D26 motor met 510 PK. Deze motor biedt een hoger laadvermogen, terwijl je geniet van een lager brandstofgebruik. Dankzij deze zuinige motor wordt rijden nog lichter, efficiënter én comfortabeler.