MAN TGS

De robuuste alleskunner

MAN TGS

De MAN TGS is uitzonderlijk flexibel: of het nu gaat om zwaar korteafstandsverkeer en distributietransport, op het bouwterrein, voor regionaal verkeer of als specialist met een moeilijke missie - onze sterke alleskunner maakt gegarandeerd in elke uitvoering indruk. Met het zeer intuïtieve bedieningsveld hebt u altijd alle belangrijke schakelaars en functies binnen handbereik. En na een succesvolle rit wacht een doordacht rustgedeelte op u, waarin u zich helemaal thuis kunt voelen. Zo comfortabel was het nog nooit.

Modderige bospaden en steile grindwegen vormen net zoals efficiënte langdurige inzet op autosnelwegen geen enkel probleem. Het motorvermogen wordt door zijn krachtige aandrijving overgebracht op de weg. Dankzij stelselmatig lichte bouwwijze en intelligente efficiëntiesystemen blijven de kosten beheersbaar. De MAN TGS – een sterk type dat zich met volle kracht inzet voor uw bedrijfssucces.

MAN TGS D15-motor met Euro 6

Meer vermogen, lager gewicht, lager brandstofverbruik en minder emissies. Dankzij het moderne common rail-inspuitsysteem is de nieuwe D15-motor nog duurzamer en efficiënter. De brandstof-hogedrukpomp zorgt voor de fijnste verstuiving van de brandstof en biedt daarmee een effectieve verbranding en hoge prestaties. Lage onderhouds- en reparatiekosten door lange service-intervallen van het dieselroetfilter worden gegarandeerd door het vereenvoudigde SCR-uitlaatgasnabehandelingssysteem. Met een aantal kilo minder op de weegschaal, kan de krachtige D15-motor meer lading dragen. Wat betreft kilometrage en betrouwbaarheid van de D15-motor kunt u vertrouwen op de bekende MAN kwaliteit.

.