MAN TGS

Uitzonderlijk flexibel: Of het nu gaat om zwaar korteafstandsverkeer en distributietransport, op het bouwterrein

Maak een proefrit

MAN TGS

De MAN TGS biedt tal van oplossingen op maat voor  distributie, zowel nationaal als internationaal. En het is een robuuste werker voor de bouw, voor transport van zware vracht en rijden op onverharde ondergrond. Kortom: de TGS is zeer breed inzetbaar.

Proefrit aanvragen

MAN D08 motor

Bereikt meer met minder: de nieuwe motorengeneratie MAN D08. Ondanks een brandstofverbruik dat 5 % lager ligt, brengt de motor meer pk's en koppel op de weg. Het geheim: Essentiële reductie. Door een duidelijk vereenvoudigde uitlaatreiniging en koeling is de motor lichter, minder complex en daardoor onderhoudsvriendelijker. Ander pluspunt: voor de nieuwe motorengeneratie kan er ook milieuvriendelijke biodiesel worden getankt en daardoor is deze onderweg grotendeels vrij van schadelijke stoffen. Door het gebruik van lichtere onderdelen zoals het oliecarter van robuuste kunststof, wordt bovendien de nuttige last van de MAN TGL voor u verhoogd. Wij zorgen ervoor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken om de motor - met onze nieuwe MAN D08-motoren.


Waarom kiest u voor de TGL?

Optimale wendbaarheid bij elke toepassing: maximale nuttige last, hoge laadcapaciteit en laag brandstofverbruik maken onze MAN TGL tot een echt multitalent dat bij regionaal gebruik net zo goed voor de dag komt als in de bouw of in het klassieke distributieverkeer. Welke vereisten u ook stelt, onze MAN TGL kan precies aan uw specifieke behoeften aangepast worden. Dankzij zijn korte wielbasis is de MAN TGL uitgesproken wendbaar. Een eigenschap die zich bij gebruik op bouwterreinen en vooral in het drukke stadsverkeer bewijst. En met de innovatieve en extra lichte motorserie D08 bespaart u direct tot 5 % op de brandstof. Hiervoor zijn onder andere de slanke opbouw en het geringe aantal onderdelen verantwoordelijk die de motor bovendien nog onderhoudsvriendelijker maken. Geniet van optimale rijdynamiek - met onze MAN TGL