SERVICES VOOR UW TRAILER

Gedreven TrailerPartners professionals en kundige (service) medewerkers staan garant voor een complete trailer service in de breedste zin van het woord. Duidelijke informatie en vakkundig advies op onderhoud, reparatie, verhuur, APK, etc van uw opleggers om uw kostbare bedrijfsvoertuig(en) in optimale staat te krijgen en te houden.

REPARATIE EN ONDERHOUD

Kundig en regelmatig onderhoud aan uw trailer is belangrijk. TrailerPartners verricht alle voorkomende reparaties en het totale onderhoud van alle merken en type trailers en aanhangwagens.

  • Goed opgeleide monteurs
  • De voorgeschreven werkplaats- en diagnoseapparatuur is in huis
  • Originele onderdelen van A-merkfabrikanten/ -toeleveranciers

TrailerPartners hanteert vaste lage prijzen voor onderhoud aan uw remmen.

  • Vaste lage prijzen voor uw remmenonderhoud inclusief montage
  • Geen verborgen kosten
  • U weet vooraf waar u aan toe bent
Contact opnemen met een vestiging
REPARATIE EN ONDERHOUD

AKP KEURINGEN

Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Europa een wettelijke verplichting ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Daarnaast is goed onderhoud door deskundig personeel belangrijk om veilig op pad te gaan met uw trailer. 

De toenemende complexiteit van trailers vereist een vakkundige aanpak en daarvoor bent u bij TrailerPartners aan het juiste adres. Wij hebben alle expertise in huis om uw voertuig in perfecte conditie te houden. Het komt helaas nog te vaak voor dat een stranding van een combinatie wordt veroorzaakt door de trailer, wat voor u als ondernemer nadelige gevolgen heeft. Wij beschikken over de benodigde apparatuur en de juiste technische know-how om uw trailer in perfecte conditie te houden.

Contact opnemen met een vestiging
AKP KEURINGEN

24 UURS SERVICE BIJ STRANDING

De (inter)nationale strandingsservice van TrailerPartners is dag en nacht, zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op nummer: 00800-Mobile24. De alarmcentrale is 24 uur per dag bemand met vakkundige mensen die uw eigen taal spreken. Wij nemen al uw zorgen uit handen op het moment dat u stil komt te staan.

Contact opnemen met een vestiging
24 UURS SERVICE BIJ STRANDING

SCHADEHERSTEL TRAILERS EN AANVERWANTEN

De vakbekwame medewerkers van TrailerPartners verzorgen alle voorkomende reparaties aan trailers, schuifzeilen, gesloten opleggers, aanhangwagens, laadvloeren, verlichtingsarmaturen, beveiligingssystemen etc.

KOELINSTALLATIES

KOELINSTALLATIES

Controle, reparatie, onderhoud en keuring van koelinstallaties.

MEENEEM HEFTRUCK

MEENEEM HEFTRUCK

Controle, reparatie, onderhoud en keuring van meeneemheftrucks.

LAADKRANEN

LAADKRANEN

Controle, reparatie, onderhoud en keuring van laadkranen.

LAADKLEPSERVICE

Laadkleppen worden intensief gebruikt door uw medewerkers. Het goed functioneren van de laadklep is daarom van groot belang. Niet alleen om verlies van tijd te voorkomen, maar vooral ook om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbo-wet verplicht.

Contact opnemen met een vestiging
LAADKLEPSERVICE

BANDENSERVICE VOOR OPLEGGERS

Goed gemonteerde, gebalanceerde banden en wielen en een juiste uitlijning hebben een positieve invloed op het weggedrag van de totale combinatie, de bandenslijtage, de assen en de veersystemen. Regelmatige controle van de juiste bandenspanning verlengt de levensduur van de banden aanzienlijk en vermindert ook het brandstofverbruik.

TrailerPartners adviseert u en levert en monteert banden naar uw keuze.

Contact opnemen met een vestiging
BANDENSERVICE VOOR OPLEGGERS

SPUITERIJ

SPUITERIJ

Heeft u lakschade aan uw trailer of oplegger? Dan bent u bij TrailerPartners aan het juiste adres. TrailerPartners verzorgt de spuitwerkzaamheden aan uw bedrijfsvoertuigen.

TRAILER VERHUUR

TRAILER VERHUUR

Tijdelijk materieel is van onschatbare waarde. In drukke tijden de pieken en dalen opvangen is van groot belang. TrailerPartners regelt het huren van tijdelijk materieel voor u.

WASSTRAAT

WASSTRAAT

Uw bedrijfsvoertuig is uw visitekaartje. Het is daarom belangrijk dat deze tiptop voor de dag komt. Diverse TrailerPartners vestigingen beschikken over moderne wasinstallaties waar u uw trailer of oplegger uitstekend kunt wassen.


FABRIEKSERKENNING

TrailerPartners heeft diverse erkenningen met vooraanstaande fabrikanten / toeleveranciers. Hierdoor treden de TrailerPartners vestigingen op als Erkend Service Center / Reparateur en leverancier van originele componenten.
De medewerkers worden ondersteund met product (technische) informatie en specifieke technische trainingen via de TrailerPartners Academy.

 

 

Neem voor meer informatie contact op met een van onze vestigingen
FABRIEKSERKENNING