MAN eMobility

eTGE - gemaakt voor stedelijke distributie

De MAN eTGE  is uitgeroepen tot winnaar van de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020! De MAN eTGE rijdt zonder schadelijke uitstoot en nagenoeg geluidloos. De eTGE levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een gezond en leefbaar stadsklimaat. 

Ontdek alles over de MAN eTGE.

eTGM - de toekomst van het stedelijke distributieverkeer

Een visie wordt realiteit: het stedelijke distributieverkeer van morgen is fluisterstil en emissievrij. Met de nieuwe elektrische vrachtwagen beginnen we aan een duurzame toekomst.

Ontdek alles over de MAN eTGM.

MAN Lion's City E

MAN biedt aan vervoersbedrijven en fleetowners op de praktijk gericht en efficiënte mobiliteitsoplossingen, dat geldt voor dieselbussen en voertuigen met alternatieve aandrijfsystemen zoals in het nieuwe segment van de elektrische bussen.

Lees meer

 


ETM AWARDS 2020

MAN wint in alle drie de categorieën voor elektrische voertuigen

Er zijn prijzen uitgereikt voor drie extra categorieën, namelijk elektrische bestelwagens, elektrische bussen en elektrische vrachtwagens. De MAN eTGE, MAN Lion's City 12 E en MAN eTGM eindigden in hun categorieën op de eerste plaats. "Daarmee won het gehele elektrische wagenpark van MAN een award. Dit bewijst dat onze zeer moderne elektrische voertuigen een uitstekende indruk maken", zegt Nyberg.

Over de ETM Awards: Samen met DEKRA gingen de bedrijfswagenvakbladen trans aktuell, lastauto omnibus en FERNFAHRER ook dit jaar weer op zoek naar de beste bedrijfswagens en de beste merken in de transport- en vervoersindustrie. Meer dan 250 bedrijfsvoertuigen in 16 categorieën – van bestelwagens tot zware vrachtwagens en streekbussen – waren in de running voor de awards 'Best Truck', 'Best Van' en 'Best Bus' bij de toekenning van de ETM Awards. "MAN Truck & Bus heeft maar liefst tien van de felbegeerde ETM Awards in de wacht gesleept. Dit is een ongelooflijke prestatie", aldus Göran Nyberg, directielid en verantwoordelijk voor verkoop en marketing bij MAN Truck & Bus. "Het feit dat onze gehele productfamilie mensen voor zich heeft weten te winnen, toont aan hoe positief onze merken worden ervaren en hoe tevreden onze klanten en chauffeurs zijn over onze vrachtwagens, bussen en bestelwagens."

Overige prijzen:

  • MAN TGX en MAN TGS eindigden eerste in categorieën langeafstandsvervoer, kiepwagens tot 32 ton en distributietransport vanaf 18 ton
  • Lion's City, Lion's Intercity en Lion's Coach winnen in stadsbus-, streekbus- en touringcarklasse
  • Ook in de prijzen: MAN Service Complete voor truck-trailer service en MAN Financial Services voor leasing/financiering

Lees hier het persbericht