De beste truck voor ondernemers
Rijd verder, efficiënter en comfortabeler dan ooit met MAN

De beste truck voor ondernemers

Vraag adviesgesprek aan
MAN, jouw partner

MAN biedt wagenparkbeheerders en chauffeurs de beste en meest economische voertuigen tot nu toe. Onze trucks en bedrijfswagens houden de bedrijfskosten en de gehele TCO zo laag mogelijk. Dit bespaart veel geld, zeker bij grote vloten. MAN maakt het verlagen van kosten eenvoudig; lager brandstofverbruik, lage reparatie- en onderhoudskosten en een hoge uptime staan voorop.

MAN. Verder Vooruit. 

Bespaar op kosten, verhoog de omzet

Wie voorop wil rijden, moet over een betrouwbare aandrijving beschikken. In de MAN TGX bieden de krachtige en efficiënte D15-, D26- en D38-motoren een groter laadvermogen en daarbij besparen ze ook nog brandstof.

De geautomatiseerde transmissie MAN TipMatic 12, met een lager leeggewicht en ook dynamische koppelaanpassing, én toerentalreductie met MAN EfficientRoll maken jouw MAN nog zuiniger. Hierdoor daalt het brandstofverbruik in het langeafstandsverkeer bij een nauwelijks lagere gemiddelde snelheid. Zo bespaart de MAN TGX maar liefst 6 % brandstof.


Vraag een adviesgesprek aan

MAN DigitalServices voor nog lagere kosten

MAN bewijst keer op keer voor de laagste kosten te gaan. Met MAN DigitalServices heb je toegang tot digitale services en apps die je in staat stellen om altijd en overal inzicht te hebben in het wagenpark en de werkzaamheden te optimaliseren. Door rijstijlanalyses, over-the-air-updates en optimaal onderhoud bespaar je brandstof én worden de algehele kosten lager.

Lees meer over MAN DigitalServices

Veilig en efficiënt de weg op

MAN onderscheidt zich door de productiviteit en veiligheid van de chauffeurs te verbeteren. Denk hierbij aan slimme assistentiesystemen in de voertuigen. Deze verbeteren de veiligheid en garanderen een comfortabele rit voor de chauffeur.

Lees meer over MAN assistentiesystemen

Maximaliseer uptime, voorkom stilstand

Wanneer een truck stilstaat, levert hij geen geld op. Het verlagen van de downtime is voor veel wagenparkbeheerders echter een uitdaging. Hier bieden de DigitalServices van MAN de oplossing voor.

Door slimme over-the-air updates komt de truck zo min mogelijk in de werkplaats. Door het grote dealernetwerk en de 24/7 pechhulp door heel Europa helpen we het voertuig in geval van pech zo snel mogelijk weer de weg op.

Met het voorspellende, digitale onderhouds- en reparatiebeheer van MAN ServiceCare heb je altijd inzicht in de onderhoudsstatus van jouw wagenpark. MAN ServiceCare houdt jouw voertuigen in topconditie, waardoor je stilstand voorkomt.


Vraag een adviesgesprek aan

Dé chauffeurstruck

Niet alleen als wagenparkbeheerder ervaar je de voordelen van MAN. Ook voor chauffeurs brengen onze voertuigen veel voordelen met zich mee. Onze trucks staan niet voor niets bekend als dé chauffeurstruck. MAN combineert de hoogste uptime met het hoogste comfort op unieke wijze.

De meest comfortabele werkplek

MAN maakt het leven van de chauffeur beter en makkelijker. De cockpit met slimme bedieningselementen en het digitale dashboard is om de chauffeur heen gebouwd voor optimale gebruiksvriendelijkheid en comfort.

Ultiem comfort

Bij het ontwikkelen van MAN trucks wordt enorm veel aandacht besteed aan rust- en rijcomfort. De cabine is ruim, heeft veel opbergruimte en is ontworpen voor een ideale nachtrust. Het dashboard is eenvoudig te bedienen, de stoel ergonomisch en comfortabel. Kortom; MAN doet er alles aan om de chauffeur de allerbeste werk- en rustplek te bieden.


Financieren en leasen bij MAN

De aanschaf van een nieuw MAN voertuig is een grote investering. We bieden daarom verschillende financiële diensten om je te helpen bij het financieren van een voertuig.

Door onze persoonlijke aanpak vinden we een financiële oplossing die past bij jouw onderneming en budget. Zo kun je kiezen uit Operational Lease en Financial Lease. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Onze specialisten staan voor je klaar.


Adviesgesprek aanvragen
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.