Over MAN Nederland
Wij zijn jouw MAN!

Over MAN Nederland

Wie zijn wij?

MAN Truck & Bus Nederland zet zich in voor ondernemers én chauffeurs. Voor elke uitdaging hebben wij een ideale oplossing, van vrachtwagens tot bestelwagens en bussen. Van langeafstandsverkeer, tot bouwverkeer en openbaar vervoer. Met onze focus op innovatie en kwaliteit is MAN het meest betrouwbare truckmerk.

Geschiedenis

Onze geschiedenis gaat terug naar de vroege dagen van de auto-industrie, met de oprichting van een voorloper van MAN in 1758. Sindsdien heeft MAN een reis van innovatie en groei doorgemaakt en is het uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk voor bedrijfsvoertuigen. Waar MAN zich eerst alleen focuste op trucks, zijn er de afgelopen jaren ook bussen en TGE’s bijgekomen. In de afgelopen jaren ligt de focus op digitaliseren en eMobility.

Onze merkwaarden

De transportwereld gaat steeds sneller. Juist daarom snappen wij het belang van persoonlijk contact. Met een uitgebreid dealernetwerk is er altijd een persoonlijk aanspreekpunt. We staan altijd voor je klaar, luisteren naar jouw behoeften en schakelen direct.

We streven naar betrouwbaarheid in alle aspecten van ons bedrijf. Zowel in onze producten en service als in onze communicatie

Innovatie zit in ons DNA. We zijn niet altijd de eersten, maar wel de beste. We ontwikkelen ons in de gebieden en technologieën die er écht toe doen. Onze producten en systemen worden zorgvuldig ontwikkeld met het oog op ondernemer en chauffeur.

We staan graag dichtbij onze klanten én gebruikers. Via ons dealernetwerk, evenement en communicatie blijven we betrokken bij onze gemeenschap. Zo weten we wat er speelt en kunnen we blijven luisteren naar de wensen en behoeften van onze community.

Onze merkbelofte

Bij MAN Truck & Bus Nederland zijn we meer dan alleen een leverancier; we zijn jouw transportpartner voor de lange termijn. We staan naast de ondernemers en chauffeurs en werken samen om hun succes te ondersteunen. Onze belofte is eenvoudig: we zijn jouw partner.

MAN. Verder Vooruit.

MAN is in vele opzichten de concurrentie vooruit. Of het nu gaat om elektrische-, H2- of dieseltrucks. MAN is altijd in beweging. Geïnspireerd door innovatie, vooruitdenkend en normstellend. Strevend naar de hoogst haalbare kwaliteit, gaat MAN verder waar anderen tevreden zijn. Met next level-voertuigen, premium services & premium dienstverlening. Voorwaarts in een snel veranderende wereld en markt. En MAN omarmt verandering. Verandering biedt immers kansen en mogelijkheden. MAN begrijpt wat zowel chauffeurs als ondernemers beweegt en bezighoudt. Een partner die luistert naar de wensen en uitdagingen van klanten. En op basis van ervaring en expertise oplossingen aanreikt. Omdat samen de juiste keuzes kunnen worden gemaakt. Sterk partnership voor een gezamenlijke en succesvolle toekomst. Met MAN gaat de klant immers ook verder vooruit.

Smart Solutions

Met onze DigitalServices optimaliseren ondernemers hun bedrijfsvoering en kunnen chauffeurs nog comfortabeler en efficiënter werken. Met een uitgebreid digitaal platform ontstaat er betere connectiviteit, een maximale uptime en een besparing van de kosten.

Lees meer over MAN DigitalServices

Efficiency

Wij denken met jou mee over jouw ideale voertuig dat aansluit bij jouw transportbehoeften. Door de combinatie van persoonlijk advies, innovatieve voertuigen, een scala aan (digitale) services én ons hoog serviceniveau kunt u altijd op ons rekenen. We begrijpen dat tijd en geld kostbaar zijn, en we streven ernaar om jou te helpen jouw bedrijf efficiënter en winstgevender te maken.

Neem contact op met een van onze dealers
Onderdeel van Pon

MAN Truck & Bus Nederland is onderdeel van Pon, een van de grootste bedrijven in Nederland. Pon is de officiële importeur van MAN sinds 1980. Eind negentiende eeuw startte de oprichter, Mijndert Pon, zijn onderneming. Het was toen nog een kleinschalig familiebedrijf dat zeep, naaimachines en fietsen verkocht. Inmiddels is Pon uitgegroeid tot een wereldwijd succesvol opererend concern, dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan.

Pon.com
Werken bij MAN

Wij zijn op zoek naar jou! 
Kom werken bij een innovatief, duurzaam en vooruitstrevend bedrijf in de transportsector. En een fantastisch merk!

Ontdek onze vacatures en bekijk of er een functie voor jou bij zit! Uit welke richting je ook komt, wij gaan graag in gesprek.

Bekijk onze vacatures
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.