Jouw voordelen
Overstappen op eMobility

Jouw voordelen

Adviesgesprek aanvragen

Elektrische voertuigen zijn de toekomst.

Als ondernemer draag je met elektrische voertuigen niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar eMobility brengt ook veel voordelen met zich mee voor jouw onderneming.

Kostenbesparing en duurzaamheid

Kostenbesparing

MAN biedt eMobility-oplossingen met een focus op efficiëntie en kosteneffectiviteit. De snelle service en krachtige prestaties van de MAN elektrische voertuigen tillen jouw bedrijf naar een hoger niveau, waardoor je kosten bespaart.

Duurzaamheid

Met de overstap op elektrische voertuigen draag je bij aan een schonere planeet. Elektrische voertuigen stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit. Dit verbetert de luchtkwaliteit en helpt bij het verminderen van de CO2-uitstoot. Ook zijn elektrische voertuigen stiller, wat overlast in stedelijke gebieden vermindert.

Met een elektrisch voertuig bouw je mee aan een duurzame toekomst van de transportsector.


Lees meer over eMobility

Subsidies

Om de aanschaf van elektrische bedrijfswagens te stimuleren, zijn er verschillende subsidies die je als ondernemer aan kunt vragen. Deze subsidies kunnen de aanschafkosten van een elektrisch voertuig verlagen en de terugverdientijd verkorten.

Wil je meer informatie over de totale kosten van een eTruck? Wij helpen je graag!


Adviesgesprek aanvragen

Toegang tot milieuzones

Steeds meer binnensteden hebben milieuzones of zero-emissiezones. In deze gebieden worden alleen bedrijfsvoertuigen binnengelaten die weinig of geen emissies uitstoten. De elektrische voertuigen van MAN voldoen aan deze strenge milieueisen en hebben toegang tot deze zones. Daarnaast hebben de elektrische voertuigen van MAN een stille modus en produceren weinig geluid, wat ideaal is in binnensteden.

Voor bedrijven die voornamelijk in binnensteden opereren, zullen duurzame voertuigen onmisbaar worden. Met een elektrisch voertuig kun je zonder zorgen in deze zones blijven werken.

Toekomstbestendig

Elektrische voertuigen vertegenwoordigen de toekomst van de transportindustrie. Met toenemende druk om de uitstoot te verminderen en milieudoelstellingen te halen, zullen elektrische voertuigen een steeds prominentere rol gaan spelen. Zo zullen de milieuzones en zero-emissiezones zich naar verwachting uitbreiden naar meerdere steden in Nederland de komende jaren.

Door over te stappen naar eMobility, bereid jij jouw bedrijf voor op de toekomst.

MAN eConsulting

Overstappen naar elektrisch rijden is een grote stap en investering, dat begrijpen we bij MAN goed. Daarom ontvang je bij MAN advies op maat, dat past bij jouw behoeften, wensen en vereisten. Ons team van eMobility-experts helpt je graag verder vooruit door jou te begeleiden in de keuze die het beste bij jouw bedrijf past.

Zo ben je gegarandeerd van een duurzame en kostenefficiënte oplossing.

Vraag een adviesgesprek aan
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.