MAN Servicecontracten
Volledige ondersteuning bij onderhoud en reparaties

MAN Servicecontracten

Maximale ondersteuning

Onverwachte reparaties zijn grote kostenposten voor je bedrijf die je wilt vermijden. Daarom biedt MAN Servicecontracten een maximale ondersteuning van het onderhoud van jouw wagenpark. De Servicecontracten van MAN zijn speciaal ontwikkeld om jouw wagenpark te beschermen en risico’s te verminderen. Wij nemen zoveel mogelijk servicewerkzaamheden over, waardoor jij je kunt concentreren op de werkzaamheden van jouw bedrijf

Neem contact op met ons dealernetwerk

MAN ontzorgt

Maximale ondersteuning

Onverwachte reparaties zijn grote kostenposten voor je bedrijf die je wilt vermijden. Daarom biedt MAN Servicecontracten een maximale ondersteuning van het onderhoud van jouw wagenpark. De Servicecontracten van MAN zijn speciaal ontwikkeld om jouw wagenpark te beschermen en risico’s te verminderen. Wij nemen zoveel mogelijk servicewerkzaamheden over, waardoor jij je kunt concentreren op de werkzaamheden van jouw bedrijf.

Beperk risico’s en bespaar kosten

In een Servicecontract van MAN worden alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden opgenomen. Door vaste onderhoudsmomenten en proactief onderhoud worden onverwachte reparaties beperkt. Jouw voertuigen blijven hierdoor altijd in topconditie, waardoor ook de uptime maximaal is. Stilstand wordt geminimaliseerd, waardoor jij kosten kunt besparen.

Goed gecoördineerd

Met MAN ServiceCare worden al jouw serviceafspraken gecoördineerd. Zo bundel je eenvoudig onderhoudsafspraken en reparaties, waardoor je geen onnodige tijd kwijt bent. Je optimaliseert niet alleen de inzet en prestaties van de voertuigen, maar vermindert tegelijkertijd ook stressvolle en administratieve taken.

Oplossingen op maat

We bieden MAN Servicecontracten op maat, waarbij we rekening houden met de specifieke behoeften van jouw wagenpark. Met de verschillende pakketten kies jij voor de gewenste bescherming. Verandert er iets in het wagenpark? Of wil je meer servicewerkzaamheden toevoegen? Dan kan het Servicecontract altijd eenvoudig worden aangepast.

Wat zijn de voordelen van MAN Servicecontracten?

De vaste onderhoudsintervallen en het proactief onderhoud zorgen voor minder onverwachte reparaties. Hiermee minimaliseer je downtime en uitval, waardoor het voertuig maximaal ingezet kan worden.


Door regelmatig onderhoud blijven jouw voertuigen in topconditie, wat de prestaties verhoogt en levensduur verlengt.

Met MAN Servicecontracten weet je altijd waar je aan toe bent. Voor een vast bedrag worden alle servicewerkzaamheden overgenomen. Je plant eenvoudig onderhouds- en reparatieafspraken en komt niet voor onverwachte kosten te staan.

De MAN Servicecontracten zorgen ervoor dat je volledig ontlast wordt, van het onderhoud zelf tot aan de administratie.

MAN Servicecontracten

Wil je persoonlijk geholpen worden met advies op maat?

Vind jouw MAN dealer
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.