MAN Lion’s Intercity
Flexibel, comfortabel en veilig streekvervoer

MAN Lion’s Intercity

Vraag adviesgeprek aan

MAN Lion’s Intercity

De MAN Lion’s Intercity is de meest veelzijdige, zuinige en comfortabele bus voor streekvervoer. Deze streekbus biedt een ideale werkplek voor de chauffeur en royale ruimte voor passagiers. Met zijn strakke design, duurzame constructie en de nieuwste veiligheidssystemen is de Lion’s Intercity klaar voor dagelijks werk, van lange ritten tot shuttleservices.

Highlights

 • Hoogwaardige passagiersruimte

 • Veelzijdige inzet

 • Royale bagageruimte

 • Zuinig op de weg

Shuttlebus

Door zijn flexibiliteit, efficiëntie en ruime bagageopslag leent de Lion’s Intercity zich perfect als shuttlebus, voor bijvoorbeeld luchthaven- of hotelvervoer.

Vraag adviesgesprek aan

Eersteklas werkplek

Tijdens lange ritten of drukke diensten is een ergonomische en comfortabele werkplek voor de chauffeur essentieel. De chauffeurscabine is daarom ontworpen met het oog op gebruikersgemak en personalisatie.

De bestuurdersstoel is volledig instelbaar en met het multifunctionele stuurwiel heeft de chauffeur snel toegang tot alle belangrijke functies. Het digitale display maakt alle informatie in één oogopslag duidelijk, zodat de chauffeur geconcentreerd kan blijven op de weg.


Uiterst comfortabel vervoer

Het interieur van de MAN Lion’s Intercity maakt de reiservaring van passagiers helemaal compleet. De bus biedt ruime zitplaatsen, airconditioning, hoogwaardige stoelen en voldoende bagageruimte, waardoor zelfs lange ritten uiterst comfortabel zijn.

Veiligheid

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit, en de MAN Lion’s Intercity is ontworpen volgens de hoogste veiligheidsnormen en uitgerust met verschillende veiligheidssystemen om de passagiers en chauffeur optimaal te beschermen.


 • MAN OptiView

Digitale buitencamera’s die de dode hoek verminderen en het zicht van de chauffeur vergroten.

 • Adaptive cruise control

De snelheid van de bus wordt automatisch aangepast aan het verkeer voor je, wat de veiligheid bewaakt en zorgt voor efficiënter rijden.

 • MAN BrakeMatic

Deze remhulp remt continu bij zodat de ingestelde snelheid aangehouden wordt bij bergafwaarts rijden.

 • Emergency Brake Assist (EBA)

Bij een gevaarlijke situatie wordt de chauffeur gewaarschuwd en kan er een automatische noodstop gemaakt worden.

 • AttentionGuard

De chauffeur wordt gewaarschuwd als er tekenen van vermoeidheid gesignaleerd worden.

 • Lane Guard Support

De nieuwste cameratechnologie helpt chauffeurs om op de juiste rijbaan te blijven.

 • MAN Turn Assist

Dit systeem waarschuwt de chauffeur voor gevaarlijke situaties bij het maken van bochten.


MAN DigitalServices

Ook met de MAN Lion’s Intercity profiteer je van de handige digitale tools van MAN DigitalServices. MAN DigitalServices omvat oplossingen die jouw wagenpark nog efficiënter, zuiniger en duurzamer maken. Met de voertuiglokalisatie, services voor onderhouds- en reparatiebeheer en uitgebreide voertuiganalyses zet je het voertuig optimaal in. Ook wordt het mogelijk om rijstijlen te analyseren en optimaliseren, wat aanzienlijk bespaart in de kosten. Kortom MAN DigitalServices brengt je verder vooruit.

Lees meer over MAN DigitalServices
Specificaties en afmetingen

De MAN Lion’s Intercity wordt geleverd met een krachtige D15-motor of een lichte D08-motor. De bus is verkrijgbaar in verschillende lengtes, van 12280 mm tot 13254 mm en heeft 55 tot 63 zitplaatsen. Zo is er voor elke toepassing een geschikte configuratie.

Wil je meer informatie over de toepassingen van de MAN Lion’s Intercity?


Vraag adviesgesprek aan
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.