MAN TGS
Nummer 1 in de bouw

MAN TGS

Adviesgesprek aanvragen

MAN TGS voor elke uitdaging

De MAN TGS is de ongeëvenaarde krachtpatser op de bouwplaats, maar ook een betrouwbare partner in het distributievervoer. De TGS modellen zijn speciaal ontworpen voor zwaar transport, ruwe terreinen en speciale uitdagingen. Door MAN’s innovatie, efficiëntie, comfort en digitalisering is de TGS een onmisbaar voertuig voor de bouwsector én nationale distributie.

Krachtpatser onder de bouwvoertuigen

De MAN TGS staat bekend als een ware krachtpatser in de bouwsector. Ontworpen met de meest veeleisende taken in gedachten is de MAN TGS gebouwd om de uitdagingen van de bouwsector aan te kunnen. Met verschillende configuraties kun je deze bouwvoertuigen aanpassen aan jouw specifieke behoeften, of het nu gaat om het vervoeren van zware ladingen over ruw terrein of materialen afleveren.

Vraag een adviesgesprek aan
De optimale werkplek

De ergonomische cabine van de MAN TGS is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak voor de chauffeur. De stoelen zijn verstelbaar en bieden goede ondersteuning, terwijl de bedieningselementen binnen handbereik zijn. Dit draagt bij aan het welzijn van de chauffeur en vermindert vermoeidheid tijdens lange werkdagen.

Over alle details is nagedacht. Zo is er een ruime instap met anti-sliptreden, zodat de chauffeur comfortabel en veilig kan instappen. Met een afstandsbediening of een knop op het stuur kan de luchtvering van het voertuig snel en eenvoudig aangepast worden.

In het hart van de cabine bevindt zich het digitale dashboard. Deze is rondom de chauffeur gebouwd voor optimaal gebruikscomfort. Hier heeft de chauffeur toegang tot alle belangrijke informatie, van snelheid en brandstofniveau tot navigatie-instructies en verkeersbordherkenning. Ook is het eenvoudig om een telefoon te koppelen met het dashboard. Het dashboard is overzichtelijk en gemakkelijk afleesbaar, waardoor de chauffeur zijn focus kan blijven leggen op de weg.

MAN TGS digitale dashboard

martSelect is een innovatieve bedieningsknop waarmee de chauffeur snel en veilig verschillende functies op het dashboard bedient. De bedieningsknop is vanuit de bestuurdersstoel gemakkelijk te bereiken, waardoor de chauffeur alle aandacht op het verkeer kan leggen. Het is zelfs mogelijk om op de SmartSelect knop te schrijven met een vinger. De SmartSelect zorgt voor een messcherpe bediening die we ook in exclusieve personenwagens zien. Daarnaast voorkomt het vette vingers op een touchscreen.

MAN TGS SmartSelect

Door dit innovatieve systeem kan de chauffeur in één oogopslag zien wat er rondom de truck gebeurt. Dode hoeken zijn verleden tijd en manoeuvreren op lastige terreinen zal niet langer een uitdaging zijn.

Meer over OptiView.

MAN TGS OptiView

De belangrijkste functies van de TGS zijn met MAN EasyControl eenvoudig vanuit buiten het voertuig te bedienen. De bedieningsknoppen bevinden zich in de bestuurdersdeur. De functies van de knoppen kunnen gepersonaliseerd worden afhankelijk van de werkzaamheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk opbouwfuncties, werklampen of alarmlichten via MAN EasyControl in te schakelen zonder in de cabine te hoeven klimmen.

MAN EasyControl
Gemakkelijke voertuigbediening in het portier

Exterieur waar je u tegen zegt

Het exterieur van de TGS belichaamt robuustheid en functionaliteit. De cabines zijn uitgerust met doordachte details en ontworpen met de behoeften van elke sector in gedachten.

Bekijk alle uitvoeringen van de TGS cabines hier

GESCHIKT VOOR ELK TERREIN

Dankzij zijn robuuste constructie en hydrostatische of mechanische meerwielaandrijving kan de TGS met gemak de uitdagingen van off-road omstandigheden aan.
Naast zijn uitmuntende prestaties als bouwvoertuig, is de TGS ook uitermate geschikt voor zwaar transport en distributieverkeer. De onderdelen van het voertuig zelf zijn zo licht mogelijk gehouden, waardoor je geniet van extra laadvermogen. Met een indrukwekkend trekgewicht en krachtige motoren kan deze reeks voertuigen zware ladingen met gemak verplaatsen.

Innovatieve hulpsystemen

Veiligheid staat altijd voorop, vooral in de bouwsector. De MAN TGS is uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen om de chauffeur en het voertuig te beschermen op de bouwplaats en op de weg.

MAN. Verder Vooruit.

MAN HYDRODRIVE

Hydrostatische voorwielaandrijving voor trucks met kortstondige tractie-eisen.

Bekijk hier Hydrodrive

MAN FRONT DETECTION

Waarschuwt de bestuurder voor risico's op ongevallen bij het wegrijden en bij lage snelheid.

Bekijk hier de MAN assistentiesystemen.

MAN TIPMATIC

Geautomatiseerde versnellingsbak voor geoptimaliseerd starten en schakelen.


Lees meer over MAN Tipmatic

MAN BLINDEHOEKHULP

  • Bewaakt moeilijk zichtbare gebieden aan de bijrijderszijde

Lees meer
OPLOSSINGEN OP MAAT

Voor ieder transportprobleem biedt MAN een oplossing op maat, zo ook voor de MAN TGS. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste chassis, de configuratie van de cabine, de keuze van de aandrijflijn of specifieke uitrustingspakketten, de TGS kan op maat worden gemaakt om perfect aan te sluiten bij de eisen van elke klant. Zo kan het TGS bouwvoertuig omgebouwd worden tot kipper vrachtwagen of oplegger.

Met deze flexibiliteit stel je een voertuig samen dat op maat gemaakt is voor de unieke uitdagingen van jouw project.

Vraag adviesgesprek aan

MEER TREKKRACHT, LAGER BRANDSTOFVERBRUIK

De krachtige en zuinige motoren zijn ontworpen om maximaal vermogen te leveren met een minimaal brandstofverbruik. Door het relatief lage gewicht van het voertuig zelf en het hoge laadvermogen rijdt de truck nóg efficiënter.

Vraag adviesgesprek aan

Voorkom ongeplande stilstand

Met de MAN TGS maximaliseer je de uptime. De hulp- en veiligheidssystemen ondersteunen de chauffeur onderweg en stimuleren zuiniger en efficiënter rijgedrag. Met MAN DigitalServices en de MAN Driver App heb je altijd inzicht in het gehele wagenpark. De TGS voertuigen worden door middel van MAN ServiceCare optimaal onderhouden, wat stilstand en reparaties tot een minimum beperkt.

Ontdek MAN DigitalServices

MAN TGS INDIVIDUAL LION S

De MAN TGS Individual Lion S combineert luxe en exclusiviteit met indrukwekkende prestaties. De Individual Lion S onderscheidt zich met zijn unieke design, met opvallende kleuren en details die de aandacht trekken. Deze truck is niet alleen een krachtig werkpaard, maar ook een echte blikvanger op de weg.

Het interieur van de Individual Lion S is tot in de details afgewerkt met hoogwaardige materialen voor een luxe uitstraling. De TGS Individual Lion S heeft niet alleen een adembenemend design, maar brengt prestaties die je gewend bent van MAN.

Vraag advies gesprek aan
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.