MAN TGE Bestelwagen
Jouw partner voor elke dag

MAN TGE Bestelwagen

De truck onder de vans

De nieuwe MAN TGE bestelwagen heeft een rijke uitrusting, talloze in- én opbouwmogelijkheden, ongeëvenaarde duurzaamheid en nu nog meer veiligheidssystemen. Door zijn veelzijdigheid is de TGE dan ook dé bestelwagen voor echte vakmensen. Deze bestelwagen wordt niet voor niets de truck onder de bestelwagens genoemd.

De nieuwe MAN TGE Next Level

De MAN TGE heeft een uitgebreide modelupdate gekregen.  Hierdoor gaat de MAN TGE in het bestelwagensegment nieuwe maatstaven zetten op het gebied van veiligheid en chauffeurscomfort. Daarom krijgt de bestelwagen van MAN Truck & Bus de passende bijnaam ‘Next Level’. Voortaan beschikt de MAN TGE over verreweg het grootste pakket met technische innovaties onder de bestelwagens.

MAN. Verder Vooruit. 

Meer info

Distributie, bouw en meer

Met veelzijdig bedoelen we ook écht veelzijdig. Zo wordt de TGE bestelwagen niet alleen ingezet voor (stads)distributie, maar ook in de bouw of als hulpverleningsvoertuig. Door zijn compacte formaat, krachtige motor, ruime laadmogelijkheden en comfortabele cabine is de TGE de perfecte basis voor bedrijfswagens in elke branche.

Vraag adviesgesprek aan
Modellen

Bestelwagens

Rijke uitrusting

De MAN TGE wordt geleverd met een indrukwekkende reeks standaardfuncties om het werk niet alleen efficiënter, maar ook comfortabeler te maken. Aan het luxe interieur, de geavanceerde infotainmentsystemen en de nieuwste rijhulpsystemen merk je dat de TGE is ontworpen met het oog op de bestuurder. Met ergonomisch ontworpen stoelen en intuïtieve bedieningselementen kun je comfortabel en efficiënt werken.

Alle MAN bestelwagens zijn uitgerust met:

  • Airconditioning

  • Luxe geveerde stoel

  • Uitgebreid multimediasysteem

  • Overzichtelijk display

  • Cruise control

  • Doordachte opbergsystemen

TGE Configurator

Interesse in de TGE? Stel jouw TGE helemaal zelf samen met de TGE configurator. Met deze handige tool configureer je een MAN TGE volledig op maat en ontvang je een prijsindicatie. Het aanschaffen van een nieuwe bestelwagen was nog nooit zo makkelijk.

Configureer jouw TGE
Lion Deals voor de MAN TGE

Scoor de nieuwe MAN TGE met de beste Lion deals
dit jaar nog zonder BPM!

Naar Lion Deals

MAN TGE DigitalServices

Niet alleen MAN trucks, maar ook de MAN bestelwagens zijn aangesloten bij MAN DigitalServices. Met MAN DigitalServices heb je altijd digitaal overzicht over het gehele wagenpark. Zo wordt het verbruik van de TGE in kaart gebracht en krijg je inzicht in de kilometerstand en tankinhoud. Ook stippelt de routeplanner nog nauwkeuriger de meest efficiënte route uit.

Lees meer over MAN DigitalServices

MAN ServiceCare

MAN ServiceCare is jouw partner voor het onderhoud van de MAN TGE’s. Met deze digitale dienst heb je altijd overzicht over de onderhoudstoestand en een korte lijn met de werkplaats. Door proactief te werk te gaan, is jouw voertuig altijd veilig en wordt de kans op stilstand verkleind.

MAN NOW

Verlies geen kostbare tijd meer door de installaties van updates. Met MAN NOW worden alle nodige updates van jouw MAN TGE bestelbus over-the-air geïnstalleerd. Het is hierdoor niet meer nodig om langs te gaan bij een servicepunt. Zo bespaar je tijd, energie én is jouw voertuig altijd up-to-date.

24/7 pechhulp

De pechhulp van MAN komt direct in actie bij pech, storing of stilstand. Mobile24 staat 24/7 voor je klaar en helpt je zo snel mogelijk de weg op.

MAN TGE Dutch Commander

Onze special editions springen eruit! Zo is onze MAN TGE Dutch Commander voorzien van het meest uitgebreide accessoirepakket. 

Bekijk de MAN TGE Dutch Commander
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.