MAN TGE maatwerkoplossingen
Voor jouw transportbehoeften

MAN TGE maatwerkoplossingen

Adviesgesprek aanvragen

MAN TGE OP MAAT

Bij MAN begrijpen we dat geen bedrijf hetzelfde is en transportbehoeften vaak verschillen. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor de MAN TGE. Of je nu op zoek bent naar een voertuig voor in de bouw, distributie of hulpverlening, de MAN TGE kan volledig worden aangepast aan jouw wensen.

Goede basis

Speciaal transport? Specifieke wensen of behoeften? Of advies nodig over welk voertuig het beste past bij jouw bedrijf? Geen enkel probleem. Bij MAN creëren wij jouw TGE graag op maat op basis van jouw wensen. Hierbij wordt er gekeken naar de in- en opbouwmogelijkheden die het beste bij jou passen. De MAN TGE heeft daadwerkelijk alles in huis.

Vraag een adviesgesprek aan

Branchegerichte oplossingen

Of je werkt in de bouwsector, logistieke sector, hulpverlening of een andere branche, de MAN TGE biedt specifieke oplossingen voor iedere branche.

Voor professionals in de bouw biedt de TGE opbouwmogelijkheden zoals een kiepwagen of kraankiepwagen om materialen gemakkelijk te kunnen vervoeren en verplaatsen op de bouwplaats. Het robuuste chassis en de krachtige motor zorgen voor betrouwbare prestaties in de meest uitdagende omstandigheden.

Bedrijven in de distributiesector kunnen kiezen voor een TGE met een laadbak of een bakwagen om goederen efficiënt te vervoeren. De configuraties zijn aanpasbaar aan verschillende soorten ladingen en leveringsbehoeften.

In- & opbouwmogelijkheden

Bakwagen

Voor het vervoeren van levensmiddelen of farmaceutische producten die op temperatuur moeten blijven, biedt de MAN TGE de perfecte oplossing met de optie voor een koelopbouw. Het koelsysteem zorgt ervoor dat de vracht op de juiste temperatuur blijft. De TGE koelwagens zijn uiterst betrouwbaar, nauwkeurig en zuinig. Door een extern koelaggregaat gaat er geen laadruimte verloren.

Bedrijfswageninrichting

Om het interieur van de laadruimte georganiseerd te houden, kan de TGE uitgerust worden met een op maat gemaakt schappensysteem. Zo berg je gereedschap, materialen en apparatuur eenvoudig op, wat efficiëntie en veiligheid brengt.

Vloer- en wandbekleding

Bescherm de lading in je laadruimte met de ruime mogelijkheden voor vloer- en wandbekleding voor de TGE.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Adviesgesprek aanvragen

Hulpverleningsvoertuigen

De MAN TGE kan ook omgebouwd worden naar betrouwbare hulpverleningsvoertuigen. Door op- en ombouwelementen die zijn afgestemd op de specifieke eisen van deze kritieke sectoren, is de bestuurder klaar voor elke situatie. Dankzij onze jarenlange ervaring met hulpverleningsvoertuigen, komen hulpverleners altijd veilig en snel op de bestemming.

  • Innovatieve hulpsystemen, zoals achteruitrijcamera en noodremassistentie
  • Uiterst comfortabele bestuurders- en bijrijdersstoel
  • Integratie van belangrijke systemen in de cabine
  • Integratie van signaalverwerking
  • Compleet op maat ontwikkeld

MAN Accessories

Maak jouw TGE écht uniek met de veelzijdige MAN accessoires voor de TGE. Zo kun je jouw MAN volledig op maat ontwerpen.

Bekijk de TGE accessoires

MAN TGE Camper

Voor avonturiers biedt de MAN TGE ook de mogelijkheid om te worden omgebouwd tot een comfortabele MAN camper. De ruime TGE heeft alles in huis om te voldoen aan de wensen van reizigers; van zijn comfortabele cockpit tot het ultiem rijcomfort. De MAN TGE camper wordt uitgerust met alle veiligheidssystemen die je van de TGE gewend bent. Zo ben je verzekerd van een veilige en ontspannen reis.

Reizen op onverharde wegen, of ruwe terreinen? De TGE Camper 4x4 zorgt dat je altijd stevig op de weg ligt door de aandrijving op alle wielen. Zo kun je ieder terrein aan.

Ontdek de verschillende modellen, zoals de Knaus Boxdrive, Westfalia Sven Hedin en de Affinity M. Maak van ieder voertuig een thuis door de TGE Camper te personaliseren naar jouw wensen.

  • Innovatieve veiligheid- en hulpsystemen
  • Mogelijkheid voor aandrijving op alle wielen
  • Ergonomische cockpit
  • Eindeloze opbouwmogelijkheden
Vraag een adviesgesprek aan
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.