MAN Onderdelen en accessoires
Alleen de beste kwaliteit

MAN Onderdelen en accessoires

MAN Onderdelen en accessoires

MAN biedt de hoogste kwaliteit, en dat stopt niet bij het afleveren van een voertuig. Daarom bieden wij originele onderdelen en accessoires die speciaal ontworpen zijn voor jouw MAN. Zo ben je ervan verzekerd dat je met de hoogste betrouwbaarheid en veiligheid de weg op gaat.

Dit kan je verwachten:

Als het aankomt op onderdelen staat kwaliteit op één. Alle MAN onderdelen en accessoires worden volgens strenge richtlijnen geproduceerd en nauw gecontroleerd. Zo verzekeren we de hoogste kwaliteit. Daar kun je op vertrouwen.

Wij begrijpen dat tijd in de transportwereld van essentieel belang is. Daarom hebben we een efficiënt logistiek systeem ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je snel toegang hebt tot de benodigde onderdelen. Onze erkende MAN werkplaatsen worden drie keer per dag bevoorraad vanuit het centraal magazijn in Apeldoorn en een keer per dag vanuit het Duitse magazijn. Hierdoor zijn 95% van alle onderdelen binnen 24 uur beschikbaar.

Dankzij deze efficiënte logistieke aanpak kan de werkplaats snel reparaties uitvoeren en onderdelen vervangen. Zo kunnen jouw voertuigen veilig de weg op, terwijl de downtime tot een minimum beperkt wordt.


Met de onderdelen van MAN ga je met de beste kwaliteit de weg op. Daarom bieden wij 2 jaar garantie op alle originele MAN onderdelen, accessoires en montagekosten. Eigen toeleveranciers ontvangen standaard 1 jaar garantie op MAN accessoires.

MAN ecoline biedt gereviseerde MAN onderdelen voor een lagere prijs. De MAN ecoline onderdelen zijn originele, eerder gebruikte onderdelen die volgens de strengste richtlijnen gecontroleerd en herzien zijn. Zo worden alle onderdelen gereinigd en zorgvuldig gecontroleerd op slijtage. De ecoline onderdelen zijn hierdoor van dezelfde kwaliteit als nieuwe MAN onderdelen, maar zijn tot 40% goedkoper. Voor MAN ecoline onderdelen geldt uiteraard ook 2 jaar garantie.

MAN ecoline is niet alleen voordelig voor jouw portemonnee maar ook voor het milieu. Bij het herzien van onderdelen zijn minder nieuwe grondstoffen en energie nodig, waardoor de CO2-uitstoot aanzienlijk verlaagd wordt.


FleetSupport

Heb je een eigen werkplaats? Dan voorzien we jou ook graag van originele MAN onderdelen. Door gebruik te maken van originele MAN onderdelen kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit en optimale prestaties. Ook ben je met originele onderdelen verzekerd van 2 jaar garantie.

MAN Partslink24

Bij MAN Partslink24 bestel je snel en eenvoudig originele reserveonderdelen voor jouw werkplaats, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Door de snelle levering van onderdelen hoeven jouw klanten niet onnodig lang te wachten.

Ga naar MAN Partslink24

Accessoires maken de MAN

Met de originele MAN accessoires maak jij jouw MAN écht uniek. Door het grote aanbod aan accessoires is het mogelijk om voertuigen volledig naar wens te personaliseren. Zowel voor trucks als TGE’s vind je accessoires voor het interieur, exterieur, laadruimte en de stijlvolle details. Zo maak jij jouw MAN helemaal af.

De MAN accessoires hebben dezelfde vertrouwde kwaliteit die je van MAN gewend bent. Daarom bieden we ook 2 jaar garantie op alle originele MAN accessoires.


Bekijk MAN Accessoires
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.