MAN TGX
Voor de kilometervreters

MAN TGX

Adviesgesprek aanvragen

JOUW BETROUWBARE PARTNER OP DE WEG

De MAN TGX is dé truck voor lange afstanden door zijn ongekende efficiëntie, krachtige prestaties, maximaal laadvermogen en optimaal comfort. De volledig vernieuwde cabine van de MAN TGX is het toppunt van rust- en rijcomfort. Voor zowel chauffeurs als ondernemers is de TGX een betrouwbare partner op de weg.

De koning van het langeafstandsvervoer

De MAN TGX is specifiek ontworpen met langeafstandstransport in gedachten. De TGX combineert kracht, efficiëntie en comfort, waardoor het een perfecte keuze is voor internationaal en nationaal transport. Deze vrachtwagen heeft een hoog vermogen, laag brandstofverbruik en hoog laadvermogen.

De hoge efficiëntie van de TGX zorgt dat je kosten bespaart tijdens langere afstanden. Bovendien is de cabine speciaal ontworpen voor optimaal comfort voor de chauffeur tijdens lange ritten. De geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen ontlasten de chauffeur én zorgen voor een zuinigere rijstijl. Hierdoor kan de ultieme uptime en TCO worden bereikt.

Vraag een adviesgesprek aan

DE IDEALE WERKPLEK

In het hart van de cabine bevindt zich het digitale dashboard. Deze is rondom de chauffeur gebouwd voor optimaal gebruikscomfort. Hier heeft de chauffeur toegang tot alle belangrijke informatie, van snelheid en brandstofniveau tot navigatie-instructies en verkeersbordherkenning. Ook is het eenvoudig om een telefoon te koppelen met het dashboard. Het dashboard is overzichtelijk en gemakkelijk afleesbaar, waardoor de chauffeur zijn focus kan blijven leggen op de weg.

Red Line
MAN TGX Digitale Dashboard


SmartSelect is een innovatieve bedieningsknop waarmee de chauffeur snel en veilig verschillende functies op het dashboard bedient. De bedieningsknop is vanuit de bestuurdersstoel gemakkelijk te bereiken, waardoor de chauffeur alle aandacht op het verkeer kan leggen. Het is zelfs mogelijk om op de SmartSelect knop te schrijven met een vinger. De SmartSelect zorgt voor een messcherpe bediening die we ook in exclusieve personenwagens zien. Daarnaast voorkomt het vette vingers op een touchscreen.

Red Line
MAN TGX SmartSelect

Door dit innovatieve systeem kan de chauffeur in één oogopslag zien wat er rondom de truck gebeurt. Dode hoeken zijn verleden tijd en manoeuvreren op lastige terreinen zal niet langer een uitdaging zijn.

Red Line
MAN OptiView
De nieuwe elektronische luchtvering ontlast de achteras (vooras optioneel voorzien van luchtvering), waardoor het voertuig makkelijker te besturen wordt. De luchtvering is eenvoudig te besturen via de afstandsbediening of op het stuur en dashboard.

MAN TGX Luchtvering bediening

Bespaar op de kosten, verhoog de omzet

MAN biedt fleetowners en chauffeurs de meest economische trucks tot nu toe. Onze trucks en bedrijfswagens zorgen ervoor dat de bedrijfskosten en de gehele TCO zo laag mogelijk blijven. Zonder concessies te doen op de echte chauffeurs truck! 

Bekijk hier de MAN Efficient Performance TGX

MAXIMAAL COMFORT

Lange dagen achter het stuur kunnen zwaar zijn, maar het interieur van de TGX is ontworpen om vermoeidheid te minimaliseren en het comfort van de chauffeur te verhogen. De cabine is ruim, zodat je als chauffeur alle bewegingsvrijheid hebt. Onze cabines zijn voor chauffeurs, door chauffeurs ontworpen.

De draaibare stoelen geven extra flexibiliteit in de cabine. Vanuit het comfortabele bed met lattenbodem zijn alle functies, zoals het mediasysteem en het dakraam eenvoudig te bedienen. Door de grote hoeveelheid aan opbergruimte blijft de cabine altijd netjes en georganiseerd. De opbergvakken zijn handig over de cabine verdeeld, zodat de chauffeur alles binnen handbereik heeft.


Een bed met lattenbodum

Draaibare bijrijdersstoel

Heel veel opbergruimte

Magnetron en koffiezetapparaat af fabriek

Vouwbare bijrijdersstoel als tafelt

22" televisie met afstandsbediening

  Innovatieve Hulpsystemen

  De MAN TGX is uitgerust met een reeks innovatieve veiligheids- en hulpsystemen die niet alleen de veiligheid en het comfort van de chauffeur verbeteren, maar ook onverwachte stilstand voorkomen. 

  MAN. Verder Vooruit. 

  MAN AFSTANDSWAARSCHUWINGSSYSTEEM

  Helpt de benodigde veilige afstand tot de voorligger aan te houden

  Ontdek de voordelen

  MAN VERKEERSBORDHERKENNING

  Herkent actueel geldende voorschriften op betrouwbare wijze

  Bekijk het verkeersbordherkenning

  MAN OPTIVIEW

  Het digitale spiegelsysteem van MAN

  Ontdek het digitale spiegelsysteeem

  MAN EMERGENCY BRAKE ASSIST (EBA)

  Stopt het voertuig automatisch in gevaarlijke situaties

  Lees meer over MAN EBA

  KRACHTIG EN ZUINIG

  Efficiëntie is van cruciaal belang in de transportsector. De MAN TGX levert op dit vlak indrukwekkende prestaties.

  De TGX is beschikbaar met verschillende motoropties, variërend in trekkracht en vermogen. De krachtigste motoren leveren niet alleen indrukwekkende prestaties maar zijn tevens ontworpen met brandstofefficiëntie in gedachten.

  Dankzij innovatieve hulpsystemen wordt de rijstijl en snelheid automatisch aangepast om brandstof te besparen. Dit bespaart niet alleen kosten, maar verhoogt ook het comfort van de chauffeur.

  De aerodynamica van het voertuig is optimaal, waardoor er minder brandstof nodig is tijdens het rijden. De luchtweerstand en verbruik kunnen met name in het langeafstandsverkeer aanzienlijk worden beperkt. Om dit te bewerkstelligen is de aerodynamica van de gewichtsgeoptimaliseerde MAN TGX aanzienlijk verbeterd, waardoor er minder brandstof nodig is tijdens het rijden.

  Door deze innovaties bespaart de MAN TGX maar liefst 5 % brandstof.

  MAN. Verder Vooruit.

  Bekijk de verschillende motoren hier

  VERBETERDE UPTIME DOOR MAN DIGITALSERVICES

  De combinatie van de innovatieve hulpsystemen en MAN DigitalServices zorgt voor een optimale uptime. Door de hulpsystemen en digitale services rijdt de chauffeur efficiënter en heeft de fleetowner altijd overzicht over het gehele wagenpark.

  Zo is het met MAN ServiceCare mogelijk om ongepland stilstand tot een minimum te beperken door de onderhoudsbehoefte van het voertuig inzichtelijk te maken.  Afhankelijk van de eisen van de fleetowner kan men kiezen uit een standaard variant of een uitgebreider pakket.

  Bekijk hier MAN DigitalServices

  MAN TGX Individual Lion S

  De MAN TGX Individual Lion S combineert indrukwekkende prestaties met luxe en exclusiviteit. De Individual Lion S onderscheidt zich met zijn unieke exterieurdesign, met opvallende kleuren en details die de aandacht trekken. Deze truck is niet alleen een krachtig werkpaard, maar ook een echte blikvanger op de weg.

  Het interieur van de Individual Lion S is tot in de details afgewerkt met hoogwaardige materialen voor een luxe uitstraling. De TGX Individual Lion S heeft niet alleen een adembenemend design, maar brengt prestaties die je gewend bent van MAN.

  Vraag een adviesgesprek aan
  Bekijk ook
  Dealer locator

  Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

  Over ons

  Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

  Werken bij MAN

  Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.