MAN TGE Chassis
Daar kun je op bouwen

MAN TGE Chassis

Adviesgesprek aanvragen
SPECIALE WENSEN? GEEN PROBLEEM!

Voor specifieke eisen biedt het chassis van de MAN TGE een perfecte basis voor een breed scala aan toepassingen. Het chassis is ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van professionals in verschillende sectoren te voldoen. 

Met zijn veelzijdigheid, aanpasbaarheid en indrukwekkende specificaties, is het TGE Chassis dé partner voor al jouw transportbehoeften.

Chauffeursstoel

Perfecte basis voor maatwerk

8-traps volautomaat

Innovatieve veiligheidsassistentiesystemen

  Afmetingen

  Keuze uit voertuiglengte tussen 6,0 meter en 7,21 meter

  Voertuighoogte van 2,35 meter

  Keuze uit een enkele of dubbele cabine

  Volledig op maat

  Het chassis, dat de basisstructuur van het voertuig vormt, biedt de flexibiliteit om verschillende soorten laadruimtes en op- en uitbouwmogelijkheden toe te voegen, afhankelijk van de behoeften van jouw bedrijf. Met een chassis is het mogelijk om het voertuig helemaal op maat te configureren. Of je nu extra laadruimte, een koelruimte of kraan nodig hebt, het chassis van de TGE biedt jou de vrijheid om jouw visie werkelijkheid te maken.

  Bekijk hier de maatwerk mogelijkheden
  VEILIGHEIDSSYSTEMEN

  De gesloten bestelbus van MAN is uiteraard uitgerust met innovatieve veiligheidssystemen die jou ondersteunen in het verkeer.

  • Noodremassistent
  • Zijwindassistent
  • Wegrijhulp
  • Antiblokkeersysteem (ABS) en elektronisch stabiliteitsprogramma

  Bakwagen

  Het TGE chassis kan opgebouwd worden naar een bakwagen, ideaal voor stedelijke distributie. De bakwagen heeft een grotere laadruimte dan een gesloten bestelbus, maar is kleiner en lichter dan een vrachtwagen. Deze configuratie is daarom ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan een veelzijdige transportoplossing met een ruimere laadruimte.

  De bakwagen biedt een aanzienlijke laadcapaciteit, waardoor het mogelijk is om grotere of zwaardere ladingen te vervoeren, zoals meubels, apparatuur of grotere goederen. De TGE bakwagen combineert het comfort van een bestelbus met de functionaliteit van een vrachtwagen. Bakwagens tot 3500 kilo mogen bestuurd worden met een B rijbewijs.

  Het is ook mogelijk om de TGE bakwagen uit te breiden met een laadklep, waardoor het in- en uitladen van goederen eenvoudig wordt.

  Vraag adviesgesprek aan
  MAN Accessoires

  De TGE verder personaliseren? Met de TGE accessoires pas je de bestelbus helemaal aan naar jouw wensen.

  MAN DigitalServices

  Met MAN DigitalServices ben je in staat om je wagenparkbeheer naar een geheel nieuw niveau te tillen. Het digitale platform van MAN biedt real-time inzicht in de prestaties van je TGE en zorgt ervoor dat je altijd volledig in controle bent. Hierdoor kun je efficiëntie maximaliseren en problemen snel oplossen. Met MAN ServiceCare ben je altijd op de hoogte van de onderhoudsstatus van je voertuigen en plan je proactief service afspraken in. Dit verhoogt de beschikbaarheid van je voertuigen en minimaliseert de stilstand.

  Bekijk hier de MAN DigitalServices voor de TGE

  MAN TGE CONFIGURATOR

  Interesse in de TGE? Stel jouw TGE helemaal zelf samen met de TGE configurator. Met deze handige tool configureer je een MAN TGE en ontvang je direct een prijsindicatie. Het aanschaffen van een nieuwe bestelwagen was nog nooit zo makkelijk.

  Configureer jouw TGE
  Korting tot € 4.650--

  Scoor de nieuwe MAN TGE met de beste Lion Deals met kortingen oplopend tot € 4.650,-!
  Dit jaar nog zonder BPM!

  Naar Lion Deals
  Bekijk ook
  Dealer locator

  Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

  Over ons

  Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

  Werken bij MAN

  Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.