MAN Lion’s Coach
Efficiënt op reis

MAN Lion’s Coach

Vraag adviesgesprek aan

Comfort, innovatie en efficiency in één touringcar

De MAN Lion’s Coach is een veelzijdige en betrouwbare keuze voor lange reizen. De touringcar is ontworpen met het oog op het efficiënt afleggen van lange afstanden, zonder concessies te doen in comfort. Dit maakt de Lion’s Coach jouw perfecte partner voor iedere reis.

Highlights

  • Krachtige motor

  • Eersteklas comfort voor passagiers én chauffeur

  • Uitmuntende veiligheid

  • Efficiënte partner voor jouw bedrijf

Een touringcar voor iedere reis

De MAN Lion’s Coach is een ideale touringcar voor elke reis die je voor ogen hebt. Met zijn krachtige D26-motor en comfortabele design legt de Lion’ Coach gemakkelijk lange afstanden af. Geen terrein is te moeilijk voor deze touringcar. De innovatieve veiligheidssystemen garanderen een veilige reis.

Vraag adviesgesprek aan

Ergonomische werkplek

Voor een veilige reis is een comfortabele werkplek essentieel voor de chauffeur, vooral bij langere ritten. De werkplek is hier daarom volledig op ingericht. De stoel is volledig verstelbaar, zodat de chauffeur de perfecte rijpositie kan vinden. Het met awards onderscheiden dashboard is voorzien van intuïtieve bedieningselementen, zodat de chauffeur een duidelijk overzicht heeft van alle functies. Zo houdt de chauffeur de ogen zo veel mogelijk op de weg.

Veiligheid voorop

De MAN Lion’s Coach is uitgerust met de nieuwste veiligheids- en hulpsystemen om de chauffeur te ondersteunen.

De hulpsystemen:

  • Elektrische parkeerrem

  • MAN filehulp

  • MAN Lane Change Support

  • MAN EfficientCruise

  • MAN verkeersbordherkenning

  • MAN OptiView

Reizen in comfort

Voor lange afstanden is comfort essentieel, en de Lion's Coach stelt niet teleur. De stoelen bieden voldoende beenruimte en zijn voorzien van verstelbare rugleuningen. Iedere stoel is voorzien van USB-aansluitingen en een tablethouder. Het infotainmentsysteem voorziet de gehele bus van entertainment tijdens de rit.

Het interieur van de bus heeft een ruimtelijk en open gevoel door de grote ramen, sfeervolle verlichting en functionele indeling. Boven de stoelen bevinden zich ruime opbergvakken voor de bagage.

MAN DigitalServices

De MAN Lion’s Coach is ook verbonden met de digitale services van MAN die je helpen je reis beter te plannen en efficiënter uit te voeren. Van realtime gegevens en voertuiganalyses tot onderhoudsbeheer, de DigitalServices bieden je gemak en transparantie. Zo beheer je eenvoudig digitaal het hele wagenpark, waar je ook bent. Dit leidt tot optimale ritten, een verlaagd brandstofverbruik en kostenbesparing.

Lees meer over DigitalServices

Specificaties en afmetingen

De MAN Lion’s Coach is verkrijgbaar in verschillende modellen, met een maximale lengte van 13,9 m en 61 zitplekken. Zo stel jij jouw ideale touringcar samen.

Lees hier meer over de verschillende MAN Lion’s Coach modellen
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.