MAN wagenparkbeheer
Een optimaal wagenpark voor ondernemers

MAN wagenparkbeheer

MAN Wagenparkbeheer voor ondernemers

Als ondernemer weet je dat efficiëntie en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn voor jouw transportbedrijf. Het beheren van een wagenpark brengt talloze uitdagingen met zich mee, van onderhoudsplanning tot brandstofbeheer. Bij MAN begrijpen we deze uitdagingen als geen ander en bieden we op maat gemaakte oplossingen.

Ga verder vooruit met het efficiënte en innovatieve wagenparkbeheer van MAN.


Onderhoudsmanagement

Met het juiste onderhoud houd je jouw voertuigen in het wagenpark in topconditie. Met de digitale services van MAN heb je altijd inzicht in de onderhoudsstatus van je voertuigen. Je maakt eenvoudig proactief een onderhoudsafspraak, waardoor de kans op pech of stilstand verkleind wordt en de uptime hoog blijft. Door regelmatige onderhoudscontroles en deskundige serviceplanning ben je verzekerd van een wagenpark dat altijd klaar is om op weg te gaan.

Probeer nu MAN DigitalServices

De voordelen van onderhoudsmanagement van MAN

 • Hogere uptime met behulp van proactieve onderhoudsplanning

 • Minder ongeplande onderhoudskosten

 • Transparantie over de onderhoudsstatus

MAN ServiceCare S

MAN ServiceCare S is een gratis dienst voor het coördineren van jouw onderhoudsafspraken.


 • Transparante onderhoudsstatus van het wagenpark

 • Overzicht van schademeldingen

 • Slim onderhoudsmanagement door bundeling van afspraken

 • Bijstand bij pechgevallen

 • Gratis dienst

MAN ServiceCare M

Met MAN ServiceCare M geniet je van alle functies van MAN ServiceCare met aanvullende services:

 • Uitgebreide informatie over de status van afzonderlijke voertuigonderdelen

 • Individueel onderhoudsmanagement voor het hele wagenpark

 • Je bepaalt zelf welke werkzaamheden je zelf uitvoert en bij welke MAN ondersteunt

MAN Perform

MAN Perform voorziet je van uitgebreide prestatieanalyses van het hele wagenpark. Rijgedrag wordt geanalyseerd, waardoor je beter inzicht krijgt in de voertuigen en het rijgedrag van de chauffeurs. Met behulp van de gegevens kunnen de rijprestaties geoptimaliseerd worden en een efficiëntere rijstijl aangehouden worden. Hierdoor dalen de brandstof- en onderhoudskosten en daarmee de totale bedrijfskosten en de TCO.

Voertuiglokalisatie

Weten waar voertuigen zich bevinden is cruciaal voor het optimaliseren van routes en het beheren van leveringen. MAN's voertuiglokalisatie geeft je real-time inzicht in de locaties van je voertuigen, zodat je altijd de controle behoudt.

Tijd- en tachograafmanagement

Het bewaken van goede rust- en rijtijden is belangrijk voor de chauffeurs, maar ook voor jou als transportondernemer. Met de handige digitale tools van MAN, zoals de service Timed, worden alle activiteiten digitaal opgeslagen en kun je tachograafgegevens tot op de minuut nauwkeurig uitlezen. Zo verzeker je veilige rust- en rijtijden voor de chauffeurs en voorkom je dure overtredingen.

De tachograaf- en bestuurderskaartgegevens worden automatisch opgeslagen en bewaard, waardoor je veel tijd bespaart.


Over-the-air Upgrades

Door de moderne over-the-air-technologie kunnen de nieuwste softwarefuncties op elk moment digitaal toegevoegd worden aan jouw voertuigen. Zonder dat het nodig is om te stoppen bij een werkplaats. Denk aan rijprogramma’s voor zuinig rijden of de meest actuele verkeersinformatie voor een efficiënte route. Zo zijn jouw voertuigen altijd up-to-date en kan de chauffeur veilig de weg op. Door de over-the-air-upgrades wordt de uptime verhoogd

Accu- en laadbeheer

Efficiënt accubeheer is cruciaal voor elektrische voertuigen en jouw wagenparkbeheer. MAN’s eManager helpt je om de elektrische voertuigen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Zo heb je real-time overzicht van de accustatus, de resterende actieradius en het oplaadproces.

Nu 3 maanden gratis

Test de DigitalServices voor efficiënt wagenparkbeheer van MAN 3 maanden gratis uit. De digitale services van MAN helpen je het wagenpark optimaal te beheren. De gratis testperiode geldt voor alle MAN klanten die nog geen van onze betaalde diensten hebben geboekt. De testperiode eindigt automatisch.

Probeer MAN DigitalServices 3 maanden gratis.
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.