MAN Financial Services
Oplossingen op maat

MAN Financial Services

Financieren en leasen bij MAN

Wij begrijpen dat de aanschaf van een truck, bus of TGE een grote investering is. Daarom bieden we diverse financiële oplossingen om je te helpen bij het financieren en leasen van jouw vrachtwagen. Ontdek hoe MAN Financial Services jouw mobiliteitsbehoeften kan ondersteunen!

MAN Financial Services

MAN Financial Services is gericht op het leveren van op maat gemaakte financiële oplossingen die passen bij jouw onderneming, behoeften en budget. We werken niet met standaardpakketten, maar werken persoonlijk met ieder bedrijf om een geschikte oplossing te vinden. Onze specialisten met ruime ervaring in de transportbranche ondersteunen je volledig, waardoor jij je kunt focussen op je bedrijf.

Interesse in het leasen van een vrachtwagen of bestelwagen? Wij maken onderscheid tussen Operational Lease en Financial Lease

Neem contact op met jouw MAN dealer

Operational Lease

Bij Operational Lease wordt het voertuig door MAN gefinancierd en betaal je maandelijks een vast bedrag per maand om het voertuig te kunnen gebruiken. Alle kosten van het voertuig worden hiermee gedekt, zoals onderhoudskosten en een optionele verzekering.

Met Operational Lease weet je precies waar je aan toe bent door de vaste maandlasten en heb je geen onverwachte kosten. Dat maakt deze vorm van leasen uiterst comfortabel. Operational Lease is vooral geschikt voor bedrijven die het wagenpark willen uitbreiden, maar ook flexibiliteit willen behouden. Met Operational Lease is er genoeg financieringsruimte voor de rest van de bedrijfsvoering.


Voordelen Operational Lease

  • Vaste maandlasten, inclusief onderhoudskosten en verzekeringen. Zo zit je nooit met onverwachte kosten. Dit biedt zekerheid.

  • Gemak en efficiëntie. Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud, verzekeringen en andere zaken. Zo kun jij je blijven richten op de bedrijfsvoering.

  • Geen risico’s. Je hoeft je geen zorgen te maken over de waardevermindering van de voertuigen.

  • Flexibiliteit. Aan het einde van het lease contract lever je het voertuig weer in of kun je kiezen om het voertuig te kopen. Deze flexibiliteit past bij jouw veranderende transportbehoeften.

Neem contact op met jouw MAN dealer

Financial Lease

Financial Lease stelt je in staat om eigenaar te worden van het nieuwe voertuig, zonder het voertuig direct te financieren. Het voertuig wordt gefinancierd door MAN en jij betaalt een vast bedrag per maand. Het voertuig staat direct op jouw naam, waardoor je ook bijkomende kosten, zoals onderhoud en verzekeringen betaalt.

Financial Lease biedt de mogelijkheid om eigenaar te worden van het voertuig, zonder het direct te financieren. Aan het einde van de looptijd word je volledig eigenaar.


Voordelen Financial Lease

  • Eigenaar. Je bent economisch eigenaar van het voertuig. Na de afbetalingstermijn ben je officieel eigenaar.

  • Vaste aflossing en rente. We leggen de aflossings- en rentekosten aan het begin vast. Zo heb je zekerheid.

  • Je hebt recht op fiscale investeringsaftrek.

  • Je kunt aanspraak maken op subsidieregelingen van de overheid.

Verzekeren bij MAN

Ook voor verzekeringen kun je terecht bij MAN. We bieden uitgebreide verzekeringsopties die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften. Door de grote inkoop geniet je van lage, vaste premies en een gunstig eigen risico.

Meer informatie over verzekeringen vind je hier

Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.