MAN Bus & Coach
Verder Vooruit.

MAN Bus & Coach

Ga verder met MAN

De MAN Bus modellen zijn ontwikkeld om chauffeur, passagier en ondernemer verder te brengen. MAN Nederland streeft voortdurend naar innovatie en kwaliteit. Onze bussen en touringcars zijn daar geen uitzondering op. MAN Bus staat voor innovatie, efficiëntie, comfort en digitalisering.

Jouw partner voor personenvervoer

Voor iedere vervoersvraag bieden we een passende oplossing. Onze modellen lopen uiteen van lijnbussen, streekbussen en touringcars, waaronder onze luxe Neoplan bussen. Ook op het gebied van milieuvriendelijkheid neemt MAN graag de lead, bijvoorbeeld met een volledig elektrische lijnbus.


Ga naar de modellen

Maximaal rendement

Met de bussen van MAN kies je voor optimaal rendement. De onderhouds- en reparatievriendelijkheid zorgen voor een hoge voertuigbeschikbaarheid. Onze bussen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en service staat hoog in het vaandel bij MAN. Hierdoor is MAN Bus jouw betrouwbare partner voor de toekomst.

Vraag een adviesgesprek aan
MAN DigitalServices

De Digital Services van MAN zijn in het leven geroepen om efficiëntie te optimaliseren, uptime te verhogen en het werk van chauffeurs te vergemakkelijken. Ze zijn net als onze bussen ontwikkeld voor een probleemloze dagelijkse bedrijfsvoering. Denk hierbij aan reparatie- en onderhoudsmogelijkheden, voertuiganalyses en gebruiksvriendelijke apps.

Digital Services voor Bus

Veiligheid op één

Om de veiligheid van chauffeurs en passagiers te waarborgen, zijn de bussen van MAN uitgerust met innovatieve veiligheidsvoorzieningen. Denk hierbij aan filehulp, cruise control, verkeersbordherkenning en vermoeidheidswaarschuwingen. De veiligheids- en hulpsystemen verbeteren niet alleen de veiligheid op de weg. Ook dragen ze bij aan het comfort van chauffeur en passagier, en motiveren ze een zuiniger rijgedrag.

MAN OptiView

Het innovatieve digitale spiegelsysteem van MAN, OptiView, is naast een uitkomst voor trucks ook zeker een uitkomst voor bussen. Dit systeem maakt slim gebruik van camera’s en displays, zodat chauffeurs meer zicht op hun omgeving hebben. Dode hoeken worden tot een minimum gebracht, waardoor we de veiligheid verhogen. Ook is OptiView ideaal als hulpmiddel tijdens het manoeuvreren in krappe situaties.

Meer over OptiView

24/7 pechhulp

Door regelmatig onderhoud uit te voeren, verkleinen we de kans op pech. Heeft jouw MAN Bus toch onverhoopt pech? Dan kun je rekenen op betrouwbare pechhulp van MAN die je zo snel mogelijk weer de weg op helpt. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Meer over Mobile24

Vraag een adviesgesprek aan

Benieuwd naar de TCO van een MAN Bus voor jouw bedrijf? Of wil je meer informatie over een van onze modellen? Neem dan contact op via onderstaande button. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen in de zoektocht naar jouw geschikte bus.

Vraag adviesgesprek aan
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.