MAN DigitalServices
Overzichtelijk en efficiënt digitaal wagenparkbeheer

MAN DigitalServices

Nu 3 maanden gratis!

Zo eenvoudig kan digitaal wagenparkbeheer zijn

MAN DigitalServices brengt te verder vooruit naar een efficiënt wagenparkbeheer. Dit uitgebreide digitale platform is speciaal ontworpen om fleetowners en chauffeurs van alle gemakken te voorzien en hun werk eenvoudiger én efficiënter te maken. Met MAN DigitalServices heb je toegang tot digitale services en apps die je in staat stellen om altijd en overal inzicht te hebben in het wagenpark en de werkzaamheden te optimaliseren. Het resultaat? Betere connectiviteit met het wagenpark, maximale uptime, snelle updates en een besparing van de kosten.

Ontdek de voordelen

MAN DigitalServices verbindt wagenparkbeheerder en chauffeur. Wagenparkbeheer wordt zo vereenvoudigd en geoptimaliseerd. Lees meer over hoe de digitale oplossingen het wagenpark naar een hoger niveau tillen, voor zowel managers als chauffeurs!

Adviesgesprek aanvragen
Voor de wagenparkbeheerders

Hogere efficiëntie in het wagenpark

Voor succesvol wagenparkbeheer is efficiëntie essentieel. Dankzij real-time gegevens en persoonlijke optimalisaties kun je voertuigen efficiënter inzetten. Chauffeurs krijgen inzicht in de inzetgegevens, een persoonlijke rijstijlanalyse en actuele rij- en rusttijden, waardoor de uptime gemaximaliseerd wordt.

Altijd en overal digitaal overzicht

Via het RIO Platform heb je altijd en overal toegang tot jouw digitale overzicht van het wagenpark. Zo kun je alle voertuigen tracken en heb je real-time inzicht in alle werkzaamheden en prestaties.

Kosten besparen

Een efficiënt wagenpark betekent een hogere uptime en een besparing in de kosten. Door het wagenpark optimaal in te zetten met behulp van de beschikbare digitale services, bespaar je op brandstof, onderhoud en andere kostenposten.

Voor de chauffeur

Alle informatie in één app

In de MAN Driver App heeft de chauffeur alle informatie die hij nodig heeft op één plek. In de app vindt de chauffeur onder andere de volledige digitale voertuighandleiding inclusief handige knoppenscanner, een overzicht van de inzetgegevens van zijn voertuig en een analyse van zijn rijstijl. Tot slot kan de chauffeur met een druk op de knop pech of schade melden. Dit maakt het rijden nog comfortabeler.

Snel klaar om te vertrekken

In de app vindt de chauffeur een handige checklist voor vertrek. Zo kan de chauffeur het voertuig snel controleren, wat resulteert in een snelle vertrektijd en minder stilstand. De uitgevoerde vertrekcontroles worden opgeslagen op het RIO platform, zodat deze te allen tijde terug te vinden zijn.

Zuinig rijden wordt eenvoudig

Met MAN Perform wordt een rijstijlanalyse uitgevoerd. De wagenparkbeheerder kan de chauffeurs op persoonlijk niveau voorzien van feedback. Middels de MAN Driver App heeft de chauffeur zelf ook inzage in zijn prestaties en krijgt de chauffeur tips om zuiniger te rijden.

Overzicht van alle DigitalServices

MAN biedt een breed scala aan slimme digitale diensten om het werk van de wagenparkbeheerder te ondersteunen en het wagenpark te optimaliseren.

MAN Geo

Met MAN Geo heb je altijd real-time gegevens over de exacte locatie van alle voertuigen in het wagenpark. Ook wordt de ritgeschiedenis opgeslagen, zodat je deze later kan analyseren. Dit zorgt voor effectieve routeplanningen en geoptimaliseerde rijprestaties.

Meer info

Pocketfleet App

Wij snappen dat je als wagenparkbeheerder niet constant achter een bureau zit. Ook onderweg wil je inzicht hebben in je wagenpark. De MAN Pocketfleet app zorgt ervoor dat jij jouw wagenpark altijd in je broekzak hebt zitten. Met deze handige app heb je altijd inzicht in de voertuigen, chauffeurs en belangrijke statusinformatie.

Meer info

MAN Driver App

De MAN Driver App maakt rijden voor chauffeurs écht eenvoudig. Deze handige app biedt de chauffeur alle informatie die hij nodig heeft, waardoor hij snel en veilig de weg op kan. Door de snelle verbinding met de wagenparkbeheerder en andere tools wordt het werk voor de chauffeur comfortabeler en zijn rijstijl efficiënter.

 • Digitale voertuighandleiding inclusief handige knoppenscanner

 • Digitale checklist voor een snel vertrek

 • Inzicht in de rij- en rusttijden

 • Analyse van de rijstijl

 • Alle informatie over het voertuig

 • Pech of schade melden met een druk op de knop

 • Overzicht van geschikte parkeer- en rustplaatsen in de buurt

 • MAN servicepunt zoeken

Meer info

MAN ServiceCare

Met MAN ServiceCare plan je eenvoudig en regelmatig onderhoud aan de voertuigen. Door proactief onderhoud te plannen, houd je voertuigen in topconditie, waardoor stilstand en pech verminderd wordt, je de uptime kunt managen en optimaliseren en chauffeurs altijd veilig de weg op kunnen.

Met MAN ServiceCare heb je altijd een digitaal overzicht van de status van het onderhoud en ontvang je een melding bij aankomend onderhoud. De lokale MAN dealer heeft met MAN ServiceCare ook inzage in de actuele onderhoudsstatus en kan bij pech onderweg op afstand hulp bieden. Deze dienst is volledig gratis!


Meer info

Tachograaf- en tijdmanagement

Met MAN DigitalServices beheer je tachograafgegevens efficiënt om te voldoen aan wettelijke voorschriften voor rijtijden, rusttijden en de administratie van de tachograaf- en bestuurderskaartgegevens. Compliant M biedt een oplossing voor het remote downloaden van de tachograaf- en bestuurderskaartgegevens door middel van het MAN Kaarthotel. De gegevens worden tijdens het rijden automatisch over-the-air gedownload naar het RIO platform en zijn daar 24/7 beschikbaar.

Meer info

MAN Perform

MAN Perform biedt een gedetailleerde analyse van het voertuig en de chauffeur. Naast de inzet- en verbruiksgegevens van het voertuig wordt de rijstijl van de chauffeur beoordeeld op een aantal componenten zoals het uitrollen van het voertuig, het remmen en het gebruik van de cruise control .Dit stelt je in staat om direct actie te ondernemen om de efficiëntie van het wagenpark te verbeteren. Door een efficiëntere rijstijl en optimale inzet van de voertuigen bespaar je kosten en verhoog je de veiligheid.

Via het RIO platform is er de mogelijkheid om deze rapportages periodiek automatisch te ontvangen per e-mail.


Meer info

MAN Now – Over-the-air upgrades

Niet meer langs de dealer voor software upgrades over-the-air met behulp van MAN Now! MAN Now biedt over-the-air-upgrades: een innovatieve technologie waarbij software features tijdens het rijden geïnstalleerd worden. Het is dus niet meer nodig om langs een werkplaats of servicepunt te rijden. Zo zijn de voertuigen altijd up-to-date én bespaar je tijd. Dit verhoogt de veiligheid, efficiëntie en het comfort tijdens het rijden.

Ontdek een selectie van over-the-air-upgrades

 • MAN OnlineTraffic: routeplanning op basis van real-time gegevens

 • MAN EfficientRoll: brandstofbesparing tijdens afdalingen

 • MAN EfficientCruise: optimale rijsnelheid

 • MAN LanguagePackage: verander eenvoudig de taal op het digitale display

Meer info

Probeer nu 3 maanden gratis!

Ontdek hoe de digitale tools van MAN jouw wagenpark kunnen optimaliseren en probeer MAN DigitalServices nu 3 maanden gratis.

Probeer MAN DigitalServices 3 maanden gratis
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.