MAN TGE Minibus
Comfortabel, ruim en flexibel

MAN TGE Minibus

Adviesgesprek aanvragen
Voor al uw wensen

De MAN TGE Minibussen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De MAN TGE Combi, City, Intercity en Coach bieden verschillende mogelijkheden voor personenvervoer van 9 tot en met 19 personen. Voor elk type personenvervoer is er een passende MAN. Wat MAN hierin uniek maakt, is het feit dat al onze minibussen worden gebouwd in eigen beheer of met 'preferred bodybuilders'. Dit houdt in dat we alle minibussen leveren met een volledige COC en complete servicedekking bij onze MAN servicedealers.

MAN TGE Combi

De veelzijdige MAN TGE Combi is ontworpen om aan alle eisen van personentransport te voldoen. Deze bus is uitermate geschikt als transferbus voor hotels, luxe pendeldienst of als vervoersmiddel voor scholieren. Daarnaast is de TGE Combi een uitstekende optie voor het comfortabel vervoeren van passagiers met mobiliteitsbeperkingen. 

Nu configureren
Highlights TGE Combi

Diverse stoelconfiguraties

Navigatie, interface en multimedia

Roelstoelplatform

Getinte ramen

Grote achterdeur

Innovatief railsysteem

  MAN TGE Coach

  Kleine groepen vervoeren in stijl. De MAN TGE Coach biedt maximaal comfort tot 16 personen. Geintegreerde airconditioning, getinte ruiten voor privacy, grote bagageruimte en luxe design zorgen voor een VIP-gevoel bij de passagiers.

  Vraag adviesgesprek aan

  Kies uit verschillende luxury-pakketten met bijvoorbeeld comfortabele leren stoelen, vloer met hout-look of zijwandbekleding van kunstleer. Het is mogelijk om de kleuren op elkaar af te stemmen.

  Dankzij de brede, elektrische naar buiten zwenkende deur aan de bijrijderszijde kunnen passagiers gemakkelijk via de drie traptreden in- en uitstappen.

  De verlaagde bagageruimte aan de achterkant bied plaats voor veel en grote bagage. Dankzij de isolatie en robuuste bekleding gaat ook de bagage veilig mee op reis.

  Dankzij de verlaagde binnenschermen en permanent gemonteerd platvorm op de vloer van de bus hebben alle zitplaatsen onbeperte beenruimte. De hoogwaardige verstelbare leren stoelen zorgen voor een comfortabele rit. De kleine bagageruimte onder het dak biedt plaats voor kleine tassen en rugzakken. Alle stoelen zijn voorzien van een opbergvak voor smartphone en usb-aansluiting voor het opladen van telefoon of tablet.

  De standaard geïntegreerde airconditioning geeft de bestuurder de mogelijkheid te zorgen voor een aangenaam klimaat. Elke stoel is voorzien van een ventilatiesysteem voor frisse lucht. De airconditioning op het dag bidt ondersteuning met een koelvermogen van 13 kW. De temperatuur kan automatisch worden aangepast op basis van de buitentemperatuur.

  MAN TGE Intercity

  De MAN TGE Intercity biedt met maximaal 19 zitplaatsen voor passagiers veel mogelijkheden voor uitstapjes, hoteltransfers, shuttlevervoer of als school- of verenigingsbus. Met de variabele stoelindeling, comfortabele instap en sterke aandrijving vervoert u de wat grotere groepen comfortabel naar hun bestemming.

  Vraag adviesgesprek aan

  MAN TGE City

  DE MAN TGE City is ruim, comfortabel en flexibel en biedt optimaal rijcomfort in de stad. 

  Lage instap
  Dankzij de zwenkschuifdeur kunnen passagiers makkelijk in- en uitstappen. Bovendien is de TGE City standaard ook voorzien van een opklapplatform voor rolstoelgebruikers.

  Digitaal bestemmingsdisplay
  Dankzij het digitale bestemmingsdisplay aan de voorkant van het voertuig, is de bestemming altijd direct duidelijk voor de passagier.

  Comfortabele passagiersruimte
  Ergonomische stoelen, stastangen, grote panoramaruiten en LED-verlichting zorgen voor optimaal comfort en een veilige reis. 

  Flexibele indeling
  Naar wens is de indeling en het aantal zitplaatsen aan te passen naar behoefte. 

  Vraag adviesgesprek aan

  Veiligheid voorop

  Veiligheid heeft de hoogste prioriteit bij personenvervoer, zowel voor de bestuurder als voor de reizigers. Onze MAN TGE minibussen hebben daarom verschillende assistentiesystemen om de werkdag van de bestuurder bovendien te vergemakkelijken.

  Standaard zijn de minibussen uitgerust met een noodremassistent (EBA), active Lane Guard System, vermoeidheids- en verkeersbordendetectie en zijwindassistent. 

  Optioneel kunnen extra functies worden toegevoegd, zoals automatische afstandsregeling en de flankbeschermingsassistent.

  Combineer een TGE Minibus met de Lion Deals

  Nog meer voordeel bij aanschaf van een MAN TGE? Dat kan met onze Lion Deals met kortingen oplopend tot wel € 4.650,-!

  Naar de Lion Deals
  Bekijk ook
  Dealer locator

  Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

  Over ons

  Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

  Werken bij MAN

  Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.