De nieuwe MAN Truckgeneratie
Onze meest innovatieve vrachtwagens ooit

De nieuwe MAN Truckgeneratie

MAN. Verder Vooruit.

MAN is in vele opzichten de concurrentie vooruit. Of het nu gaat om elektrische-, H2- of dieseltrucks. MAN is altijd in beweging. Geïnspireerd door innovatie, vooruitdenkend en normstellend. Strevend naar de hoogst haalbare kwaliteit, gaat MAN verder waar anderen tevreden zijn. Met next level-voertuigen, premium services & premium dienstverlening. Voorwaarts in een snel veranderende wereld en markt. En MAN omarmt verandering. Verandering biedt immers kansen en mogelijkheden. MAN begrijpt wat zowel chauffeurs als ondernemers beweegt en bezighoudt. Een partner die luistert naar de wensen en uitdagingen van klanten. En op basis van ervaring en expertise oplossingen aanreikt. Omdat samen de juiste keuzes kunnen worden gemaakt. Sterk partnership voor een gezamenlijke en succesvolle toekomst. Met MAN gaat de klant immers ook verder vooruit.

De beste truck tot nu toe

De cabines zijn ontworpen voor en door chauffeurs. Ze zijn is ontwikkeld in samenwerking met meer dan 700 chauffeurs en ondernemers. Er is goed geluisterd naar de wensen en behoefte van de chauffeurs. Voor comfortabele werkdagen én ontspannen rustmomenten. 

Efficiëntie staat centraal in al onze ontwerpen. Onze geavanceerde systemen en krachtige motoren zorgen voor een lager brandstofverbruik, wat de efficiëntie van jouw bedrijf verhoogt.

MAN en innovatie gaan hand in hand. De nieuwste veiligheidssystemen en digitale dashboards garanderen de meest veilige en comfortabele werkplek.

Met de MAN DigitalServices wordt het beheer van je wagenpark eenvoudiger dan ooit. De digitalisering van de MAN trucks zorgt dat je altijd verbonden bent.

Modellen

Trucks

Geschikt voor iedere branche

Voor iedere branche vind je bij MAN een geschikte vrachtwagen. Van lange afstanden tot nationale distributie en van bouwvoertuigen tot speciaal vervoer. Iedere vrachtwagen is uitgerust met de nodige functionaliteiten die belangrijk zijn in jouw branche. Deze veelzijdigheid is te danken aan ons streven naar innovatie en het leveren van oplossingen op maat. De truck modellen zijn ontworpen met verschillende brancheoplossingen in gedachten. Zo is er voor iedere branche een specifiek model met bijpassende uitrusting beschikbaar.

Ga naar de modellen

Oplossingen op maat

Naast de verschillende brancheoplossingen zijn we ook toegewijd aan het bieden van individuele oplossingen. Zo creëren we een MAN vrachtwagen volledig op maat om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Of je nu een vrachtwagen nodig hebt voor transport over de snelweg, leveringen in stedelijke gebieden of zwaar werk op de bouwplaats, MAN heeft alle oplossingen in huis.

Ontdek het hart van de truck

De cabine is het hart van de truck, waar chauffeurs veel tijd doorbrengen. Niet geheel onbelangrijk dat hier geluisterd wordt naar de wensen van chauffeurs. De nieuwe cabines zijn daarom voor chauffeurs, door chauffeurs ontworpen.

De cabine is uitgerust met ergonomische stoelen, een overzichtelijk digitaal display, eenvoudig te bedienen infotainmentsysteem dankzij EasyControl en dedicated knoppen en een comfortabel bed voor een optimale rust. De cabine beschikt verder over de nodige opslagruimte zodat de chauffeur al zijn benodigdheden bij de hand heeft.

Krachtige motoren, laag verbruik.

MAN motoren leveren topprestaties. Onze motoren zijn ontworpen om te voldoen aan de emissienormen en bieden tegelijkertijd het vermogen dat je nodig hebt om je lading efficiënt te vervoeren. De combinatie van een hoog vermogen en laag brandstofverbruik is wat de MAN trucks uniek in zijn soort maakt.

Hoog laadvermogen

De MAN vrachtwagens hebben een optimale laadcapaciteit door het relatief lichte gewicht van het voertuig zelf, zonder compromis in rijgedrag. Zo kun je meer lading vervoeren en efficiënter te werk gaan.

VEILIGHEID IS EEN PRIORITEIT

Veiligheid staat altijd voorop bij MAN. Onze trucks zijn uitgerust met innovatieve veiligheidsvoorzieningen, waaronder geavanceerde rijhulpsystemen, vermoeidheidsherkenning en adaptive cruise control. Deze veiligheids- en hulpsystemen verbeteren niet alleen de veiligheid op de weg, maar bevorderen ook het comfort van de chauffeur en een zuiniger rijgedrag.

Bekijk alle assistentiesystemen

OptiView

OptiView is het innovatieve digitale spiegelsysteem van MAN. Dit systeem maakt gebruik van camera’s en displays om chauffeurs een aanzienlijk verbeterd zicht op hun omgeving te bieden. Zo worden blinde hoeken geminimaliseerd, waardoor de veiligheid verbeterd wordt. Ook helpt OptiView met het manoeuvreren in krappe situaties door het overzichtelijke omgevingsbeeld. 

Het complete voertuig van voor de voorbumper tot ver achter het voertuig zijn zichtbaar voor de chauffeur in 1 display.

De cameraweergave op het display wordt automatisch aangepast afhankelijk van de rijsituatie zodat de chauffeur altijd de belangrijkste beelden op zijn scherm te zien krijgt.

MAN. Verder Vooruit.

Ontdek MAN OptiView

MAN DigitalServices

Jouw truckervaring wordt met de MAN DigitalServices nóg beter. Met MAN DigitalServices heb je altijd overzicht over het wagenpark, waar je ook bent. Met de digitale tools krijg je inzicht in de prestaties van de chauffeurs en voertuigen. Ook houd je overzicht over het (toekomstig) voertuigonderhoud en installeer je eenvoudig software-updates over-the-air.

Kom meer te weten over MAN DigitalServices

Met behulp van MAN NOW worden alle updates van de truck automatisch geïnstalleerd, zonder te hoeven stoppen bij een werkplaats. Dit kan door middel van over-the-air-technologie. Zo blijven de trucks gegarandeerd up-to-date.

De gratis MAN Driver App verbindt de chauffeur met de wagenparkbeheerder en de werkplaats. Zo is er altijd een korte lijn en directe communicatie, waardoor de uptime gemaximaliseerd wordt.

Regelmatig onderhoud boek je eenvoudig via MAN ServiceCare. Zo waarborg je de veiligheid en via de digitale service heb je altijd inzicht in de onderhoudstoestand van jouw voertuig.

Toch pech of stilstand? Dan kun je rekenen op betrouwbare pechhulp van MAN Mobile24 die je zo snel mogelijk weer de weg op helpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Vraag een adviesgesprek aan

Bij MAN begrijpen we dat het kopen van een vrachtwagen een grote beslissing is. Daarom staan onze experts klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte MAN truck voor jouw bedrijf en toepassing. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een adviesgesprek aan. Interesse?

Vraag een adviesgesprek aan
MAN Truck nieuws
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.