De nieuwe MAN truckgeneratie, efficiënt en gebruiksvriendelijk

De nieuwe MAN truckgeneratie, efficiënt en gebruiksvriendelijk

Ik wil een adviesgesprek
DE MEEST ECONOMISCHE, COMFORTABELE TRUCK OOIT.

Bij de ontwikkeling van MAN modeljaar 2024 is goed geluisterd naar de wensen en behoeftes van de chauffeur. Hierdoor is de nieuwe MAN van modeljaar 2024 dé nr. 1 chauffeurstruck. Daarnaast zorgt de nieuwe MAN truck ervoor dat de bedrijfskosten voor de ondernemer zo laag mogelijk blijven, terwijl de uptime wordt verhoogd.

Meer PK en nóg zuiniger!

De nieuwe MAN van modeljaar 2024 is bijna 5% zuiniger dan zijn voorganger uit 2023. Voor alle MAN motoren geldt: efficiency staat voorop.

Met elke stap in de ontwikkeling wordt dankzij de hoge technologische knowhow het brandstofverbruik verlaagd en het vermogen verhoogd.

Ik wil een adviesgesprek

Kostenbesparend

De nieuwe MAN dieselmotor D26 brengt maar liefst 10 pk meer op de weg dan zijn voorganger en verbruikt desondanks tot 3,3% minder brandstof. Daarnaast zorgt de verbeterde aerodynamica ervoor dat het brandstofverbruik nog eens met 1,1% wordt verlaagd. Ook is de nieuwe MAN truck uitgerust met verbeterde hypoïdeassen. Deze zijn lichter en efficiënter waardoor ze het brandstofverbruik reduceren met 0,4%. Bij elkaar zorgt dit voor maar liefst 4,8% minder brandstofverbruik. Win-win!

MAN Now

Ook de functies van MAN Now zorgen voor lager brandstofverbruik. Neem bijvoorbeeld Idle Shutdown, waarbij de motor vanzelf uitschakelt na vier minuten stationair draaien. Met verschillende nieuwe over-the-air updates wordt het voertuig steeds zuiniger en hoeft de chauffeur niet langs de werkplaats om deze verbeteringen te ontgrendelen. Besparen is zo altijd binnen handbereik, de MAN van modeljaar 2024 zorgt voor bijna 5% vermindering van het brandstofverbruik.

Quote icon

Brandstofverbruik van de TGX is bijzonder laag.

Routiers

Quote icon

De grootste voordelen van de nieuwe MAN zijn de nieuwste technologie, het rijcomfort en natuurlijk de veiligheid.

Arjan Vos, Vos Zaltbommel

  Veiligheid

  De nieuwe MAN van modeljaar 2024 onderscheidt zich door innovatieve en digitale diensten in combinatie met grote betrouwbaarheid. Alles om de truck van maximale productiviteit en veiligheid te garanderen. Zo beschikken de trucks over:

  • Frontdetectie
  • Noodremassist
  • Afstandwaarschuwingssystemen
  • Vermoeidheidswaarschuwingen
  • MAN Digital Services voor optimale efficiency
  • Rijstijlanalyse met MAN Perform
  • De MAN Driver App met handige functies
  Ik wil een adviesgesprek

  Innovatie en ontwikkelingen voor de chauffeur

  Niet alleen als ondernemer ervaar je de verbeteringen van de nieuwe generatie trucks. Ook voor chauffeurs brengt de nieuwe generatie veel voordelen met zich mee, die het werk van de chauffeur makkelijker en beter maken. De nieuwe MAN truckgeneratie is niet voor niets dé chauffeurstruck.Niet alleen als ondernemer ervaar je de verbeteringen van de nieuwe generatie trucks. Ook voor chauffeurs brengt de nieuwe generatie veel voordelen met zich mee, die het werk van de chauffeur makkelijker en beter maken. De nieuwe MAN truckgeneratie is niet voor niets dé chauffeurstruck.

  Lees meer over de voordelen voor de chauffeur

  De nieuwe MAN van modeljaar 2024 is perfect voor de lange afstanden en is super comfortabel. De nieuwe voertuigen zorgen ervoor dat de chauffeur altijd uitgerust thuiskomt. Er is veel aandacht besteedt aan rustcomfort en rijcomfort. De cabine is ruimer, heeft ontzettend veel opbergruimte en bevat een luxe matras met lattenbodem voor een goede nachtrust. Ook is het verstelbereik van het stuur geoptimaliseerd zodat het stuur nu geheel in de schoot kan. Kortom: De nieuwe MAN Generatie brengt uitstekende ergonomie, functionaliteit en een uniek design samen om het belangrijkste onderdeel van de transportketen, namelijk de bestuurder, de best mogelijke werkplek te bieden.

  Het MAN OptiView camerasysteem vervangt spiegels en zorgt voor beter zicht. Hierdoor zijn blinde vlekken rondom het voertuig verleden tijd. Door het nieuwe Reversing Motion System kan de chauffeur in één oogopslag zien wat er rondom de truck gebeurt.

  Het digitale dashboard is uitgerust met allerlei nieuwe slimme functies die het werk van de chauffeur makkelijker maken.

  • Nieuwe functie op het stuur om sneller de hulpsystemen te bereiken
   De nieuwe knop opent direct het centrale bedieningsmenu voor de configuratie van de in het voertuig aanwezige hulpsystemen.
  • Verkeersbordherkenning
   Om ervoor te zorgen dat de bestuurder de verkeersregels niet over het hoofd ziet, geeft de verkeersbordherkenning de toegestane maximumsnelheid aan. Als de chauffeur deze overschrijdt, herinnert een waarschuwing aan de geldende regels.
  • Bandenspanningscontrolesysteem met temperatuurindicatie
   Met de nieuwe bandentemperatuurindicatie kan in geval van oververhitte banden voor elke afzonderlijke band op het display onmiddellijk gevaar worden herkend.
  • Opleggerkoppeling met sensoren
   Door de weergave van de situatie bij het aankoppelen is deze uitdagende procedure voor de chauffeur veel eenvoudiger af te handelen.
  Accumanagement systeem

  Het nieuwe 24-V accumanagement systeem zorgt dat gestrande voertuigen vanwege lege accu’s verleden tijd zijn. Het slimme systeem schakelt automatisch verbruikers voor comfortfuncties in twee stappen uit na een optische en akoestische waarschuwing. Hierdoor wordt de startcapaciteit van de voertuigmotor gewaarborgd.

  Ik wil een adviesgesprek
  Quote icon

  Het nieuwe digitale dashboard is een voorbeeld van hoe het moet.

  Big Truck

  Quote icon

  Een genot om in te rijden.

  Truckstar

   VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN

   Rijd verder, efficiënter en comfortabeler dan ooit met de MAN 2024. Neem de volgende stap voor je bedrijf en vraag direct een adviesgesprek aan.

   Vraag een adviesgesprek aan
   Bekijk ook
   Dealer locator

   Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

   Over ons

   Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

   Werken bij MAN

   Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.