De nieuwe MAN truckgeneratie, dé chauffeurstruck

De nieuwe MAN truckgeneratie, dé chauffeurstruck

DÉ CHAUFFEURSTRUCK. VOOR CHAUFFEURS, DOOR CHAUFFEURS.

De MAN van modeljaar 2024 is niet zomaar een truck… Hij is ontwikkeld in samenwerking met meer dan 700 chauffeurs en ondernemers. Er is goed geluisterd naar de wensen en behoefte van de chauffeurs. Hij is eenvoudig te bedienen en door optimaal rij- en rustcomfort is deze nieuwe truckgeneratie uitgeroepen tot dé chauffeurstruck.

Een moderne werkplek

De truck maakt het werk van jou als chauffeur makkelijker en beter. Met slimme systemen nemen we je werk uit handen en verhogen we het comfort en de veiligheid. De cabine is geheel ontworpen voor het rijcomfort van de chauffeur. Totale controle, maximale bruikbaarheid. Deze nieuwe cabine is de meest innovatieve werkruimte in een truck ooit.

De cockpit met bedieningselementen is rondom de chauffeur gebouwd. Zo zijn alle knoppen binnen handbereik en kun je in één oogopslag de truck bedienen. Ook is er een ergonomische stoel en een stuur dat optimaal te verstellen is.

Het digitale dashboard is uitgerust met een nieuwe functie op het stuur om sneller de hulpsystemen te bereiken. Ook is verkeersbordherkenning geïntegreerd. Veiligheid staat voorop.

Door het nieuwe Reversing Motion System kan de chauffeur in één oogopslag zien wat er rondom de truck gebeurt. Manoeuvreren op lastige terreinen is geen uitdaging meer.

Het nieuwe dashboard is uitgerust met een modern bandenspanningscontrolesysteem met temperatuurindicatie. Dit voorkomt klapbanden en onveilige situaties.

De opleggerkoppeling is voorzien van sensoren die het aan- en afkoppelen makkelijker maken. Dit maakt het werk gemakkelijker en voorkomt schade door een onjuiste vergrendeling.

De nieuwe cabine beschikt over de handige regeling van luchtvering met uitgebreidere afstandsbediening of de mogelijkheid om dit vanaf het stuur te bedienen.

MAN SmartSelect

In het bedieningspaneel bevindt zich een handige knop die ervoor zorgt dat de chauffeur alle benodigde functies met een handomdraai kan bedienen. De SmartSelect functie is ontzettend gebruiksvriendelijk en bovendien veiliger dan de bediening van een touch screen. De knop is opgebouwd uit een grote draairing voor het bedienen van het hoofdmenu, een kleine draairing voor het bedienen van navigatie en overige functies, en een touchpad waarop letters en tekens kunnen worden geschreven.

MAN EasyControl

In de bestuurdersdeur bevinden zich vier handige bedieningsknoppen die van buiten makkelijk te bedienen zijn. Zo hoeft de chauffeur niet telkens in en uit te stappen om deze functies te bedienen. De functie van deze bedieningsknoppen kunnen geheel naar wens worden ingesteld. Denk hierbij aan het bedienen van de lampen, kiepen, etc.

Lees meer over de voordelen voor ondernemers
Quote icon

Het nieuwe digitale dashboard is een voorbeeld van hoe het moet.

Big Truck

Quote icon

Een genot om in te rijden.

Truckstar

  MAXIMAAL COMFORT

  De truck is echt een thuis voor onderweg en zorgt dat jij als chauffeur altijd uitgerust thuiskomt. De nieuwe MAN van modeljaar 2024 is super comfortabel. Ook hier hebben we weer goed naar de wensen van chauffeurs geluisterd.

  Ontspannen en rusten

  Comfort en ontspanning na een dag achter het stuur zijn minstens zo belangrijk als het rijcomfort onderweg. Daarom is de MAN van modeljaar 2024 uitgerust met een luxe bed met lattenbodem en een dikker matras voor ultiem slaapcomfort. Dankzij het verstelbare hoofdeinde verander je het bed in een bank voor ontspanning tijdens pauzes.

  Ruimtelijk design

  De cabine is ruim, zodat je als chauffeur alle bewegingsvrijheid hebt. Doordat je de cabine geheel naar wens kunt personaliseren voor allerlei behoeften ben je verzekerd van comfort. Zo kan de bijrijdersstoel worden veranderd in een tafel en de ruimte tussen de stoelen en het rustgedeelte is vele malen groter gemaakt. Ook is er ruimte voor een koelkast en is er speciale aandacht besteed aan het creëren van veel opbergruimte.

  Quote icon

  Onze slaap proefpersoon moest wakker gemaakt worden.

  Big Truck

  Quote icon

  De nieuwe MAN werkplek is één van de fijnste van allemaal.

  Big Truck, -

   Laag in verbruik en efficiënt

   Naast de voordelen voor de chauffeur is er uiteraard ook naar de wensen van de ondernemer en de wagenparkbeheerder geluisterd. De nieuwe generatie MAN van modeljaar 2024 zorgt ervoor dat de bedrijfskosten voor de ondernemer zo laag mogelijk blijven. Lager brandstofverbruik, lagere reparatie- en onderhoudskosten en een hogere uptime zijn hier hierbij van belang. 

   Lees meer over de voordelen voor ondernemers
   Bekijk ook
   Dealer locator

   Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

   Over ons

   Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

   Werken bij MAN

   Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.