MAN eTGE

MAN eTGE

Gemaakt voor stedelijke distributie.

MAN eTGE - De elektrische bestelwagen van MAN

De toekomst begint nu. Het stadsverkeer en stedelijke logistiek zijn aan het veranderen. De bevolking groeit, schadelijke stoffen en geluidsniveaus treden op de voorgrond en er zijn discussies over nul-emissiezones. Op hetzelfde ogenblik nemen echter de taken en de eisen in het goederen- en distributieverkeer verder toe. Om aan huidige en toekomstige transportoplossingen te blijven voldoen is een andere denkwijze in de maatschappij noodzakelijk.

MAN eTGE - De elektrische bestelwagen van MAN

 

De gebruikers en professionals hebben gekozen! De MAN eTGE  is uitgeroepen tot winnaar van de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020. De volledig elektrisch aangedreven bus van MAN won de award in de categorie ‘Gesloten Bestelauto EV’.

De voordelen van het MAN eMobility concept

  • Zorgeloos rijden doordat MAN standaard 5 jaar volledige garantie biedt op de MAN eTGE en 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu.
  • Direct rijden is mogelijk. U ontvangt een uitgebreide training, zodat u het beste uit de MAN eTGE kunt halen.
  • De MAN eTGE is er met een aandrijving van 136pk bijna gelijkwaardig aan de modellen van een dieselmotor, maar dan zonder enige uitstoot. Daarnaast is de eTGE qua snelheid volledig aangepast aan het hedendaagse stadsverkeer. Dankzij de maximale snelheid van 90 km/u komt de eTGE volledig tot zijn recht in de stad.
  • Er wordt geen millimeter aan laadruimte ingeleverd. De eTGE biedt u tot 10,7m³ ruimte voor kisten, planken, apparaten en nog veel meer. Hier kunt u dus op net zoveel laadruimte rekenen als met de diesel variant.
  • De stille aandrijving van de MAN eTGE is uitermate geschikt voor gebruik in het binnenstedelijk verkeer. Met 173 km actieradius** met een volledig opgeladen accus, is de eTGE dé absolute koploper onder de elektrische bestelwagens met deze afmetingen en laadruimte.