MAN TGE

MAN TGE

Met deze bestelwagen wordt MAN een full-range aanbieder met bedrijfswagens tussen de 3 en 50 ton.

Proefrit aanvragen

MAN TGE

De MAN TGE is een premium bestelwagen: we hebben hoog ingezet op kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Dit is een vaste kracht waar u dagelijks op kunt rekenen. Geniet van zijn rijke uitrustingsniveau, een opzienbarend laag TCO én de kracht van innovatie. Daarbij kunt u gerust uitgaan van de professionele dealerorganisatie van MAN - mét onze bekende truckmentaliteit.  

MAN TGE
MAN TGE
MAN TGE
MAN TGE
MAN TGE
MAN TGE

Kwaliteit en vakmanschap

De MAN TGE is ontworpen vóór en dóór ondernemers. We hebben deze uitbreiding van onze range dus ontwikkeld zonder concessies te doen aan extreem hoge kwaliteitseisen. Daarbij is ‘ie ook onderscheidend praktisch. De laadruimte heeft een indrukwekkend hoog volume en is efficiënt te gebruiken. Dus in welke branche u ook actief bent: dit is een bestelwagen die zijn vak verstaat. 

Kwaliteit en vakmanschap

Een MAN Truck is meer dan een truck. Dat wist u waarschijnlijk al. En zo is de MAN TGE ook meer dan een bestelwagen. Sterker nog: deze bus herdefinieert het segment. Dat doet ‘ie met onderscheidend comfortabele stoelen, een recordhoeveelheid laadruimte en een verbluffend innovatieniveau. Veel van de veiligheidssystemen kwamen bijvoorbeeld nog nooit voor in deze klasse. Bovendien is de TGE er met de nieuwste entertainmentsystemen.