CABIN CONCEPT. #SimplyMyTruck

DE MEEST INNOVATIEVE WERK- EN RUSTPLEK VOOR DE CHAUFFEUR

Het CABIN CONCEPT van de nieuwe MAN combineert uitstekende ergonomie, functionaliteit en een krachtig ontwerp tot de beste werk- en rustplek.

DE IDEALE WERKPLEK

De nieuwe MAN introduceert de meest innovatieve werkruimte in een truck ooit. De nieuwe cockpit is geheel gericht op het comfort van de chauffeur. Het MAN SmartSelect-informatiesysteem speelt hierin een centrale rol. Baanbrekend en dus uniek in de truckwereld!

Ontdek meer over de ideale werkplek

SCALA AAN ASSISTENTIESYSTEMEN

Met een scala aan innovatieve assistentiesystemen zet de nieuwe MAN Truck Generation een volgende stap in de richting van autonoom rijden. Nieuwe veiligheids- en assistentiesystemen voor de chauffeur zijn o.a. blinde hoek waarschuwingssystemen, de rijbaanbewaking naast het voertuig en de bestuurdersairbag.

Ontdek meer over de innovatieve assistentiesystemen

COMFORTABEL RUST- EN SLAAPGEDEELTE

Het rust- en slaapgedeelte in de nieuwe MAN is er volledig op gericht om de chauffeur maximaal te laten ontspannen. Relaxen is nog nooit zo comfortabel geweest! Daarnaast biedt het nieuwe MAN meer dan 1.100 liter(!) opslagruimte.

Ontdek meer over het rust- en slaapgedeelte

KRACHTIG EN ELEGANT DESIGN

167.000 uur is besteed aan het ontwerp van de nieuwe MAN. De nieuwe MAN Truck Generation straalt dan ook kracht, dynamiek en elegantie uit. Karakteristieke elementen visualiseren op indrukwekkende wijze de kenmerken van een leeuwengezicht. Het interieur verrast met een volledig nieuw ontworpen luxueuze werkruimte en creëert een feel-good sfeer. Krachtig, expressief, superieur en tegelijkertijd efficiënt en betrouwbaar. Dat is de nieuwe MAN.

Ontdek meer over het design


EFFICIENCY CONCEPT

EFFICIENCY CONCEPT

DE SLEUTEL TOT WINSTGEVENDHEID VOOR ELKE ONDERNEMER

Ontdek
UPTIME CONCEPT

UPTIME CONCEPT

MET DE HOOGSTE UPTIME WORDEN DE GROOTSTE BESPARINGEN GEREALISEERD

FOTO'S KIJKEN

FOTO'S KIJKEN

ONTDEK ALLE DETAILS VAN DE NIEUWE MAN TRUCK 2020

Foto's kijken

Meer weten over de nieuwe MAN Truck?