De nieuwe MAN TGM en TGL

De nieuwe MAN TGM en TGL

De meest comfortabele, economische, ergonomische en digitale trucks ooit!

NIEUWE CHAUFFEURSWERKPLEK

Het in- en uitstap van de nieuwe MAN is gebaseerd op de werkprocessen en de bewegingen van de chauffeur. Vaak moet het snel gaan, onafhankelijk van het weer of moment van de dag. Sliprije treden maken snel en veilig in- en uitstappen mogelijk. De optimale verlichting van de cabine biedt de nodige veiligheid en oriëntatie tijdens het instappen. 

 

 

NIEUWE CHAUFFEURSWERKPLEK

NIEUWE CABINE

Een hoge afleverdruk, druk stadsverkeer en veel stops: Wij hebben de cockpit zo vormgegeven dat minimale afleiding gecombineerd is met maximale bedienbaarheid. Zo is de transmissiebediening op de rechterstuurhendel binnen handbereik. De elektische parkeerrem kan via een schakelaar naast het hoofddisplay worden bediend of schakelt automatisch in.

Tevens is de cockpit en het dashboard verlaagd zodat de bestuurders altijd alles volledig in het oog hebben. Hierdoor is het blikveld voor én naast de cabine vergroot. Mede dankzij de gewijzigde locatie van de spiegelarmen.

NIEUWE CABINE

OPTIMAAL LAADVERMOGEN

Een lichtgewicht met optimaal laadvermogen: de nieuwe MAN D08-motor is lichter dan zijn voorganger, maar zuiniger met brandstof zonder efficiency in te leveren. Daarmee is de D08 goed uitgerust voor de emissiestandaard Euro 6D.

 

OPTIMAAL LAADVERMOGEN