MAN TGL

Voor optimale rijdynamiek die overtuigt

MAN TGL

Enorme wendbaarheid bij elke toepassing: maximale laadvermogen en laag brandstofverbruik maken onze MAN TGL tot een echt multitalent dat bij regionaal gebruik net zo goed voor de dag komt als in de bouw of in het klassieke distributieverkeer. Welke eisen u ook aan hem stelt, onze MAN TGL is heel precies aan te passen aan uw specifieke wensen.

Dankzij zijn korte wielbasis is de MAN TGL ontzettend wendbaar. Een eigenschap die zich bij gebruik op bouwterreinen en vooral in het drukke stadsverkeer bewijst. En met de extra lichte motorserie D08 bespaart u bovendien brandstof. Hiervoor zijn onder andere de slanke opbouw en het geringe aantal onderdelen verantwoordelijk die de motor bovendien nog onderhoudsvriendelijker maken. Geniet van optimale rijdynamiek - met onze MAN TGL

MAN TGL D0834-motor met Euro 6

Meer uit minder halen: De motorengeneratie MAN D08. Ondanks een brandstofverbruik dat tot 5% lager ligt, brengt de motor meer pk's en koppel op de weg dan zijn voorganger. Het geheim: Essentiële reductie. Door een duidelijk vereenvoudigde uitlaatreiniging en koeling is de motor lichter, minder complex en daardoor onderhoudsvriendelijker. Ander pluspunt: voor de D08-motor kan er ook milieuvriendelijke biodiesel worden getankt en daardoor is deze onderweg grotendeels vrij van schadelijke stoffen. Door het gebruik van lichtere onderdelen zoals het oliecarter van robuuste kunststof, wordt bovendien de nuttige last van de MAN TGL voor u verhoogd. Wij zorgen ervoor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken om de motor - met onze MAN D08-motoren.