MAN TGM

De all-rounder onder de trucks

MAN TGM

De MAN TGM herdefinieert rendement in het middelzware tractie- en distributieverkeer: uitgerust met een geoptimaliseerde aandrijvingsstang zorgt hij ervoor dat u comfortabel en zuinig onderweg bent. Dankzij de innovatieve D08-motor bespaart u naast gewicht en tijd ook op uw brandstofverbruik. Of hij nu wordt ingezet voor distributieverkeer, gemeentelijke toepassingen of op het bouwterrein - de MAN TGM is net zo veelzijdig als uw dagelijkse uitdagingen.

U kunt voor het samenstellen van een op maat gemaakte MAN TGM individueel kiezen uit de meest uiteenlopende motor-, uitrustings- en opbouwvarianten. Eveneens aan boord: innovatieve assistentiesystemen, alsook een moderne bestuurderswerkplek waarin u zich ook onderweg thuis voelt. De MAN TGM heeft veel talenten. Zijn grootste: Uw bedrijf op weg helpen.

MAN TGM D08-motor met Euro 6

Een lichtgewicht voor nog meer nuttige last: de MAN D08-motor is tot 103 kg lichter dan zijn voorgangermodel. Dankzij een robuust oliecarter van kunststof en het verlaagde aantal onderdelen wordt niet enkel het gewicht en onderhoudsinspanningen van de motor, maar ook het brandstofverbruik verlaagd. Zo bespaart u met onze innovatieve transmissie bovendien tot 5 % van uw brandstofkosten. De eentraps turbolader zorgt voor een geoptimaliseerde vermogensontplooiing en een verhoogde effectiviteit. Kort gezegd: bij de MAN D08-motoren reiken het hoogste vermogen en de hoogste efficiƫntie elkaar de hand. Indien gewenst kunt u extra milieuvriendelijk rijden door het gebruik van brandstoffen op basis van paraffine - en dat zonder alternatieve uitrusting.

.