MAN TGM

Een allrounder met een zeer laag eigen gewicht.

Maak een proefrit

MAN TGM

De MAN TGM is een allrounder met een zeer laag eigen gewicht. De hoogwaardige afwerking en het brede aanbod aan varianten maken deze twee- of drieassige truck ideaal voor middelzwaar distributiewerk, mede dankzij een GVW van 12 tot 26 ton.

Proefrit aanvragen

Kosten omlaag

Kosten omlaag, rijcomfort omhoog: met intelligente functies die exact op maat van de nieuwe generatie motoren van MAN TGM zijn gemaakt, zorgt MAN TipMatic. -transmissie voor nog meer rijcomfort. Zo laat Idle Speed Driving u zuinig door moeilijk doorstromend verkeer glijden zonder dat u het gaspedaal moet indrukken. En met de schakelfunctie SmartShifting schakelt u eenvoudig tussen de versnellingen bij constante trekkracht. MAN TipMatic werkt volautomatisch en berekent op basis van vorige rijsituaties de bijbehorende schakelstrategie. Laat ons voor u werken - zodat u zich volledig op de vooruitgang van uw bedrijf kunt concentreren.


Ideaal voor middelzware tractie- en distributieverkeer

De MAN TGM, de nieuwe definitie van rendement in het middelzware tractie- en distributieverkeer: uitgerust met een geoptimaliseerde aandrijvingsstang zorgt hij ervoor dat u nog comfortabeler en zuiniger onderweg bent. Dankzij de innovatieve D08-motor bespaart u naast gewicht en tijd ook nog eens 5 % op uw brandstofverbruik. In het distributieverkeer, bij gebruik binnen de gemeentegrenzen of op het bouwterrein - onze MAN TGM toont zich zo veelzijdig als uw dagelijkse uitdagingen.

U kunt voor het samenstellen van een op maat gemaakte MAN TGM individueel kiezen uit de meest uiteenlopende motor-, uitrustings- en opbouwvarianten. Eveneens aan boord: uiterst moderne efficiëntie- en veiligheidssystemen alsook een volledig gemoderniseerde bestuurderswerkplek waarin u zich ook onderweg thuis voelt. De MAN TGM heeft veel talenten. Zijn grootste: Uw bedrijf op weg helpen.