De nieuwe D08 motor van de TGL / TGM distributietrucks

Kosten omlaag, rijcomfort omhoog. De aandrijving van de nieuwe MAN TGL en TGM is nu nóg efficiënter.

De nieuwe D08 motorengeneratie.

Met onze innovatieve D08 motorengeneratie, de nieuwe, intelligente transmissiefuncties voor MAN TipMatic® en een gewichtgeoptimaliseerde vooras overtuigen de MAN TGL en TGM met meer kracht en tegelijkertijd optimale efficiëntie.

Dankzij de geoptimaliseerde aandrijving bent u voortaan nog comfortabeler en brandstofbesparender onderweg. Ander pluspunt: bij de nieuwe motorengeneratie kunt u ook milieuvriendelijke biodiesel tanken - het milieu is u dankbaar met een verbeterde CO2-balans.

De voordelen van de nieuwe MAN D08 aandrijving.

Lager gewicht

Minder is meer! Profiteer van het beter evenwicht bij het laadvermogen dankzij het lagere gewicht.

Lager brandstofverbruik

U kunt erop rekenen dat het moeite loont! Met een brandstofbesparing tot 5 % heeft u een positieve verbruiksbalans hebben.

Optimaal comfort

De nieuwe, onderhoudsvriendelijke motorengeneratie en de intelligente transmissie met schakelpleziergarantie overtuigen niet enkel door meer kracht en kostenbesparing, maar verhogen ook uw persoonlijke comfortfactor.

Verbeterde CO2-balans

Met efficiëntie richting klimaatbescherming! Economisch nut vormt bij ons een harmonie met duurzaam handelen: bij de nieuwe motorengeneratie kunt u indien gewenst ook milieuvriendelijke biodiesel tanken.

Meer informatie?

Lees hier meer over de nieuwe D08 motor. Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met de een MAN adviseur. Klik hier voor een overzicht van alle MAN vestigingen.