De nieuwe Neoplan Skyliner

Traveling in style and luxery.

De nieuwe Neoplan Skyliner - VIP Class

In 1967 ontwikkelde NEOPLAN de dubbeldekker touringcar en met de nieuwe Skyliner wordt een vervolg gegeven aan een ongeëvenaard succesverhaal dat al ruim 50 jaar voortduurt. De NEOPLAN Skyliner opent nieuwe dimensies voor unieke reiservaringen met comfort, dynamiek en innovatie van het allerhoogste niveau. De Skyliner is nu zelfs leverbaar met 89+1+1 zitplaatsen.

Eigenlijk bestaat een Skyliner uit twee touringcars.

Deze opsplitsing maakt een geheel nieuwe ervaring op twee niveaus mogelijk. Dus je kunt wisselen tussen de gezellige sfeer van een bistro beneden én de ontspanning van een vista-platform boven. Geniet van de luxe tijdens uw reis.

Voel je thuis wanneer je onderweg bent.

In het bovendek is de Skyliner door middel van het dakraamconcept en de buitengewone dakopbouw naar een mobiel panoramisch terras omgetoverd. Op het benedendek is het extra licht door de grote ramen in de deuren. De werkplek van de chauffeur is afgesloten door een transparante wand om meer licht in het interieur te creëren en de toegang tot het bovendek te verlichten.

Dankzij het dubbele zonesysteem en het doordachte airconditioningsconcept wordt een aangename temperatuur gecreëerd in beide dekken die onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend. Gecombineerd met een optimale stahoogte en ruime opbergrekken, is de Skyliner een exclusieve VIP Class bus.