Slimste truck tot nu toe
Rij innovatiever, efficiënter en comfortabeler dan ooit met MAN

Slimste truck tot nu toe

Ontdek wat je bespaart met MAN
MAN, jouw partner voor het transport van morgen

De wereld verandert in een rap tempo en transportbehoeftes veranderen mee. MAN is koploper op het gebied van technologische innovaties en streeft voortdurend naar verbetering. Onze voertuigen en diensten bieden fleetowners en chauffeurs de meest economische trucks tot nu toe. Stap in de wereld van efficienty en innovatie met MAN.

De slimste truck tot nu toe

De innovatieve systemen van MAN, zoals het unieke MAN NOW in combinatie met de MAN Digital Services, zorgen voor een hogere uptime. Door over-the-air updates wordt het voertuig steeds zuiniger en hoeft de chauffeur niet langs de werkplaats om deze verbeteringen aan te zetten. Hierdoor blijft het brandstofverbruik laag en de uptime hoog.

Ontdek wat je bespaart met MAN
Ontdek de innovatiefste services van MAN

Duik diep in de data per truck en chauffeur

Proactief onderhouds-management

Altijd onderweg door de MAN DriverApp

Realtime prestatieanalyse van chauffeurs

Over-the-air software upgrades

Innovatieve functies van MAN DigitalServices

Ontdek de slimste truck tot nu toe Vraag adviesgesprek aan

Veilig en efficiënt rijden

MAN onderscheidt zich door maximale productiviteit en veiligheid van de chauffeurs te verbeteren. Denk hierbij aan slimme waarschuwingssystemen, rijstijlanalyse en het gebruik van de MAN Driver App, waarbij de chauffeur zo efficiënt en veilig mogelijk leert te rijden. Dankzij deze gegevens is een efficiëntere rijstijl en optimale voertuiginzet mogelijk. Dit bespaart aanzienlijk op brandstofkosten en TCO.

  • Eenvoudige prestatieanalyse met MAN Perform
  • Duurzame kostenbesparing
  • Realtime inzicht in de gegevens

Meer vermogen bij lager verbruik

Wie voorop wil rijden, moet over een betrouwbare aandrijving beschikken. Om hiervoor te zorgen, gaat MAN niets te ver. In de MAN TGX bieden de krachtige en efficiënte D15-, D26- en D38-motoren een groter laadvermogen en daarbij besparen ze ook nog brandstof. De geautomatiseerde transmissie MAN TipMatic 12 2), met een lager leeggewicht alsmede dynamische koppelaanpassing, én toerentalreductie met MAN EfficientRoll zorgen voor nog zuiniger rijden. Hierdoor daalt het brandstofverbruik in het langeafstandsverkeer bij een nauwelijks lagere gemiddelde snelheid. Zo bespaart de MAN TGX samen met andere efficiëntieverhogende innovaties nog eens maar liefst 6 % 1) brandstof.

Duurzaam en efficient met MAN eMobility

De toekomst van emissievrij transport en het verduurzamen van jouw fleet begint bij MAN. Onze elektrische voertuigen voor stedelijke distributie en personenvervoer zijn al jaren toonaangevend in de markt. Aangezien de transformatie van de bedrijfswagenindustrie flinke gevolgen voor de aanschaf en het gebruik van een vrachtwagen zal hebben, biedt MAN met MAN Transport Solutions Consulting gerichte oplossingen voor jouw behoeften als fleetmanager rondom het elektrificeren van het wagenpark – inclusief duurzame transportoplossingen en services.

Het belang van verduurzamen met MAN voor ondernemers

Ondernemers profiteren bij MAN van uitgebreide oplossingen op het gebied van eMobility: de meest geavanceerde elektrische bedrijfsvoertuigen, ondersteund door een digitaal ecosysteem voor een optimale TCO. Van het ontwikkelen en optimaliseren van emissievrije voertuigen tot het installeren van de laadpalen op jouw bedrijfslocatie, uitgebreide service én ondersteuning; MAN is jouw betrouwbare partner op het gebied van eMobility.

Lees meer over eMobility
Ontwikkelingen elektrificatie zwaar transport

In 2024 zullen de eerste eTrucks van MAN de Nederlandse wegen betreden. We maken grote stappen in het emissievrije vervoer. De nieuwe MAN eTruck is indrukwekkend door een hele reeks innovaties, o.a. op het gebied van emissievrije aandrijflijn, actieradius, recuperatie, rijgedrag en eenvoudige bediening door thermomanagement.

Innovatieve actieradius
We zijn druk bezig met de eigen ontwikkeling van accupakketten voor het zwaardere transport. Deze accupakketten spelen een belangrijke rol in de weg naar emissievrij transport. Bij MAN eTrucks zal door pauzes slim te benutten voor het tussentijds laden, een actieradius tussen 600 en 800 kilometer per dag mogelijk zijn. In de tweede helft van dit decennium zal zelfs een actieradius tot 1000 kilometer mogelijk zijn.

Thermomanagement
De innovatieve onderlinge verbinding tussen de koelelementen in de Man eTruck zorgt voor een efficiënt temperatuurbeheer. De verlaging van het elektrische energieverbruik heeft hierbij een positief effect op de actieradius van de truck. Daarnaast wordt een langere levensduur van onderdelen gegarandeerd door het betrouwbare temperatuurbeheer.

Waterstoftechnologie
Bij MAN voorzien we dat waterstoftechnologie een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het succesvol uitrollen van sustainable trucks voor zwaar transport. Door de toekomstgerichte visie van MAN Truck & Bus en de steun vanuit de politiek starten we binnenkort het onderzoek naar nieuwe mogelijkheden.

Jouw partner voor het transport van morgen

MAN heeft voor al jouw wagenpark behoeftes een passende oplossing. Onze dealers zijn jouw persoonlijke partner voor het transport van morgen. Je kunt bij jouw dealer altijd terecht voor de laatste optimalisaties voor jouw vloot en de ontwikkelingen op het gebied van eMobility. Daarnaast zijn zij de betrokken schakel die ultiem gestroomlijnd wagenparkmanagement en efficiency mogelijk maken. Via jouw dealer ontvang je altijd als eerste toegang tot de nieuwste innovaties.

Bij MAN leveren we maatwerk. We begrijpen dat iedere ondernemer andere wensen en behoeften heeft.

Ontdek wat je bespaart met MAN
Bekijk ook
Dealer locator

Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

Over ons

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

Werken bij MAN

Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.