Beste truck tot nu toe
Rij verder, efficiënter en comfortabeler dan ooit met MAN

Beste truck tot nu toe

Ontdek wat je bespaart met MAN
Bespaar op de kosten, verhoog de omzet

MAN biedt fleetowners en chauffeurs de meest economische trucks tot nu toe. Onze trucks en bedrijfswagens zorgen ervoor dat de bedrijfskosten en de gehele TCO zo laag mogelijk blijven. Dit bespaart een hoop geld, zeker bij grote vloten. MAN maakt het verlagen van de kosten voor jouw fleet eenvoudig. Lager brandstofverbruik, lagere reparatie- en onderhoudskosten en hogere uptime staan voorop.

Het doel van onze motoren voor de MAN TGX is duidelijk: meer vermogen bij lager verbruik

Wie voorop wil rijden, moet over een betrouwbare aandrijving beschikken. Om hiervoor te zorgen, gaat MAN niets te ver. In de MAN TGX bieden de krachtige en efficiënte D15-, D26- en D38-motoren een groter laadvermogen en daarbij besparen ze ook nog brandstof. De geautomatiseerde transmissie MAN TipMatic 12, met een lager leeggewicht alsmede dynamische koppelaanpassing, én toerentalreductie met MAN EfficientRoll zorgen voor nog zuiniger rijden. Hierdoor daalt het brandstofverbruik in het langeafstandsverkeer bij een nauwelijks lagere gemiddelde snelheid. Zo bespaart de MAN TGX samen met andere efficiëntieverhogende innovaties nog eens maar liefst 6 % brandstof.

MAN NOW voor nog lager brandstofverbruik

MAN heeft keer op keer bewezen voor het laagste brandstofverbruik te gaan. De innovatieve oplossingen van MAN NOW zorgen voor een nóg lager brandstofverbruik. Door verschillende over-the-air updates wordt het voertuig steeds zuiniger en hoeft de chauffeur niet langs de werkplaats om deze verbeteringen aan te zetten.

Ontdek wat je bespaart met MAN
Behaal de hoogst mogelijke Uptime met MAN DigitalServices

Wanneer een truck stilstaat, levert hij geen geld op. Het verlagen van de downtime is voor veel fleetowners echter een uitdaging. Hier bieden de Digital Services van MAN de oplossing voor. Met de MAN Digital Services verminder je de downtime in een handomdraai.

Door slimme over-the-air updates komt de truck zo min mogelijk in de werkplaats. Daarnaast is er 24/7 pechhulp door heel Europa om het voertuig in geval van pech zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Andere slimme functies binnen MAN Digital Services, zoals rijstijlanalyse, maken het behalen van optimale uptime gemakkelijk en zorgen voor de meest efficiënte fleet.

Met het voorspellende, digitale onderhouds- en reparatiebeheer van MAN ServiceCare heb je altijd inzicht in de onderhoudsstatus van jouw wagenpark. Voor het terugbrengen van de werkplaatstijd en stilstandtijd worden onderhouds- en voertuiggegevens van de truck naar MAN ServiceCare overgedragen.

Veilig en efficiënt rijden

MAN onderscheidt zich door maximale productiviteit en veiligheid van de chauffeurs te verbeteren. Ook het rijgedrag kan namelijk aanzienlijk besparen op de kosten. Denk hierbij aan slimme waarschuwingssystemen, rijstijlanalyse en het gebruik van de MAN Driver App, waarbij de chauffeur zo veilig en efficiënt mogelijk leert te rijden.

 • Eenvoudige prestatieanalyse
 • Duurzame kostenbesparing
 • Realtime inzicht in de gegevens
Vraag een adviesgesprek aan
Quote icon

MAN meet het laagste verbruik op de Transport & Logistiek-meetroute

Transport en Logistiek

  De beste truck tot nu toe

  Niet alleen als fleetowner ervaar je de voordelen van MAN. Ook voor chauffeurs brengen onze voertuigen veel voordelen met zich mee. Onze trucks staan niet voor niets bekend als dé chauffeurstruck. MAN combineert de hoogste uptime met het hoogste comfort op unieke wijze.

  De meest comfortabele werkplek

  MAN maakt het leven van de chauffeur beter en makkelijker. De cockpit met slimme bedieningselementen is rondom de chauffeur heen gebouwd voor optimale gebruiksvriendelijkheid en comfort.

  Klik hier voor meer informatie

  Innovatieve cockpit

  Het digitale dashboard in de cockpit is uitgerust met allerlei innovatieve functies die het werk van de chauffeur eenvoudiger en veiliger maken. Denk hierbij aan:

  Bekijk het digitale dashboard hier

  Ultiem comfort

  Bij het ontwikkelen van MAN trucks wordt enorm veel aandacht besteed aan rust- en rijcomfort. De cabine is ruim, heeft veel opbergruimte en het is ontworpen voor een ideale nachtrust. Het dashboard is eenvoudig te bedienen, de stoel ergonomisch en comfortabel. Kortom; MAN doet er alles aan om de chauffeur de allerbeste werkplek en rustplek te bieden.

  Lees meer over dé chauffeurstruck

  Krachtig en dynamisch design

  Bij MAN begrijpen we: het oog wil ook wat. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan het ontwerp van onze trucks en bedrijfswagens. Zowel het exterieur als het interieur liegen er niet om, de karakteristieke elementen zorgen voor een indrukwekkend design. Uiteraard zijn de voertuigen geheel naar wens uit te breiden met stylish en functionele elementen.

  Bekijk de MAN TGX
  Quote icon

  Ik rijd al 15 jaar MAN en zou niets anders willen. Ik ben er helemaal verkocht aan en het maakt mijn werk veel leuker. 

  Ard Veenstra, Chauffeur Doornbos Transport

   Bij MAN leveren we maatwerk.

   We begrijpen dat iedere fleetowner andere wensen en behoeften heeft

   Ontdek wat je bespaart met MAN
   Bekijk ook
   Dealer locator

   Er is altijd een dealer bij jou om de hoek. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer!

   Over ons

   Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat, zijn wij uw MAN. 

   Werken bij MAN

   Wij zoeken collega's! Bekijk nu onze vacatures.